Mit jelent ez a mondat?Randit beszéltem egy sráccal és ezt írta vissza bővebben lent (beszélgetés)
Nem vagytok a szavak mesterei...
Ez csak egy szófordulat, ami azt jelenti, hogy igen, szeretnék veled találkozni. Mégis mi a gond, nem értem.
Ennyi idő alatt már 3 randin túl lehetett volna esni!
Miért, milyen válasszal lettél volna megelégedve?
szerintem pozitív a jelzés:) Én úgy értelmezem, hogy várja a választ neked mikor felelne meg a randi.
Én is többször használom a három pontot a mondat végén, és nem azért, mert laza akarok lenni, hanem azért, mert ott nincs teljesen befejezve a mondat.
Mondjuk ebben a csajos kombinációban van valami. Az egyik ismerősömmel (nem barátnő, nagyon mások vagyunk, szerencsére)vártunk a barátnőmre. Meglátott egy családot, babakocsis, csinos anyuka, apuka, aki kezét fogta óvodáskorú fiának. Annyira megbámulta a hapsit, hogy szerencsétlen már visszanézett (de olyan tekintettel, hogy mit bámulsz te ...), mire az ismerősöm: Jaj, én nem akarok szétválasztani egy családot! Látod, hogy mennyire megbámult a férfi, pedig nem csináltam semmit. Csak nevetséges az ember, ha túl sokat képzel, kombinál.
Szia! Lehet, hogy csak lazának akarta mutatni magát, ennyi. Ha nem akarná, nem találkoznátok. Menj el a randira, érezd jól magad.
vicces, hogy kulonbozo nevekkel mindig talalgatsz, a srac vajon mire gondolt, mikozben ezt vagy azt irta, de letrejott randirol sosem esik szo :) pedig az erdekesebb lehetne
Hát csajok ezt sikerült totál túl kombiálni....:DDDD
Szerintem ne gondolj semmire csak menj el és találkozz vele.Bár ha mindent így agyon kombinálsz akkor inkább hagyd a fenébe,mert lehet hogy szegénynek bele megy valami a szemébe és rosszuk néz rád....te meg azt hiszed ebből hogy nős van 3 gyereke és egy 15 millás hitele...:DDDD
Nem bántani akarlak!!!
Szerintem inkább menj el a randira, és ne a pontok számán agyalj annyit! Érezd jól magad!
Hülye kérdésre hülye válasz. Szerinted ismerem én őket, hogy tudom, mit jelent náluk három pont? Bármit jelenthet, meg azt is, hogy kivágja a szívet és megsüti hagymaval...
szerintem elmenekülne, még a nyomait is elsöprögetné:D
ez a három pont számomra inkább izgalmas, sejtetni enged valamit. Lehet, hogy nem csupán a találkozásnak nincs akadálya, hanem valami másnak sem?
Túl sokat gondoltok bele három pontba! Szerintem csak azt jelenti, hogy nem fejezte be a mondatot, majd szóban a többit elmondja.
De biztos rosszul lenne, ha most ezt az elemzést elolvasná a pontok tartalmának megfejtésével!
a sok pont az a 18 éven felülieknek való folytatást jelenti
lehet, hogy nem latta a mikort, csak hogy akkor talalkozzunk?
es erre ezt valaszolta.
Most mi lesz, ha elmesz..semmi, csak menj nyilvanos helyre.
Egyépként ez tökre jellemző...szegény pasik tök egyszerűek soha nem kombinálnak,mindent szó szerint értenek és csak ritkán van a mondani valójuk mögött más is...de mi nők....még egy egyszerű "igen" mögött is keresünk valami mást,Nekünk miden két értelmű...:))))
Ő mondta hogy ha Neked jó akkor írj,írtál Neki és ő is üzent hogy Neki is jó...
Ebben nincs semmi...tud veled találkozni és ennyi.
Személyesen majd úgy is meglátod hogy hogy áll hozzád.
Először, mikor elolvastam, mi a problémád, nem is értettem. Ez szerintem egy normális válasz, igen, randizni szeretne Veled! Túlbonyolítod a dolgokat!
ha mar az elejen nehany szobol hatalmas problemat csinalsz, tutira elcseszed, hogy akar egy normalis kapcsolat kibontakozhasson
Nem irigylem a férfiakat. :)
Minimum gondolatolvasónak kellene lenniük ahhoz, hogy hogy ilyen kérdések ne merüljenek fel.
ez a baj a csajokkal a pasi elmegy melletted az utcán és te már azon agyalsz hogy hogy fogsz a karosszékben mesélni az unokáitoknak...
ennek van a legkisebb esélye, mert ha nem akarna talizni azt mondta volna, hogy: ne haragudj de akkor pont ezt és ezt kell csinálnom, meg annyi dolgom van és különben is hagyj békén:P
És Ő nem randira hívott engem előtte hanem egy beszélgetésre egy nyugodt környezetbe bár ez is két értelmű:)
Ez is lehet.Vagy egyszerűen Ő nem akar már velem annyira találkozni mint az elején nem tudom
Lehet ki lett okítva, hogy ne mutassa ki annyira, hogy bejössz neki.
További ajánlott fórumok: