Mióta beszéltem anyával... (beszélgetés)
Nagyon unalmas egyébként...
Ha valaki olyat ír neki, amit esetleg hasznosítani is tudna a zavaros kis életében, meg sem látja, csak tovább irkálja a csapongó gondolatait, aminek se eleje, se vége. Még arra sem méltatja az embert, hogy normálisan válaszoljon. Itt nyavalyog, hogy szeretné, ha megértenék, de amúgy meg azonnal törli magát, mihelyt valami kezd róla körvonalazódni.
Azt nem értem, hogy ha zavarja a Hoxa fő témaköre (általános kérdések, fogyókúra, baba-mama), akkor mi a f.sznak jön ide?
Valami őrület, hogy mi lehet ennek a lánynak a fejében...
Nem ,nem írsz ki földhözragadt fórumot!! !Beteg,zavarodott és kakafónikus fórumokat írsz ki.
Ha lecarnád az embereket, akkor nem nyújtanál kezet azzal mások fel,hogy sorra indítod a butábbnál butább zavaros fórumokat,majd mikor kedvesen,és segítőkészen felédfordul pár ember arcba rúgod őket.
Na nekem ez jutott eszembe..Azt hiszem igaza van azoknak akik nem olvassák a dolgaid,többé én sem teszem!
nem írok ki földhözragadt fórumot. Elég kiábrándító, amikor sokan fórumot nyitnak olyan kérdésekkel, hogy "hol található ez, mit tudsz ammaról, stb..." - ezekről nem indítok, megnézem a google-n... vagyok annyira fejlett, hogy beírjam az optimális keresőszavakat.
Meg ott volt a kinder csokoládén az a kisfiú, akiről nagyon sokan gondolkoztak, hogy most vajon mi van vele, hogy néz ki... Senkinek eszébe nem jutott rákeresni a neten! :D Inkább elmélkedtek rajta 2 évig. Na mindegy...
Csak azért hülyébbek az én fórumaim, mert gondolatok vannak benne. Nem pedig munka, vásárlás, fogyókúra.
De nehogy azt hidd, elfogult vagyok, az ezotériás rovattal kimondottan szkeptikus. Pontosabban annak egy-két szeletével. Ott az anygalos topic. Hát nem tudom te hogy vagy vele, de engem egy kicsit frusztrál. Tudom, mi megy végbe pszichésen azokban az emberekben, de mégsem vagyok olyan kőbunkó, hogy oda menjek degradálni őket.
Azt vallom, hogy el kell fogadni az embereket, és nem szabad megítélni a másikat csak azért mert más, meg azért, mert olyan dolgok jutnak eszébe, amik pl Neked nem.
Értem.
De mégis hányan?Úgy sacc/kb.
Ok.
Akkor nem velem van a baj.
????
Én már semmit sem értek.
Persze hogy nem:D
De mindenképp rendezned kéne a gondolataidat,és ehhez segítséget kéne kérned ,mert úgy tűnik kissé bele vagy gabalyodva a gondolataidba...suliba jársz még??
További ajánlott fórumok:
- 10 éves és még mindig anyával alszik
- Mit jelent ez a mondat?Randit beszéltem egy sráccal és ezt írta vissza bővebben lent
- Lehet-e szerelem ha még csak telefonon beszéltem egy lánnyal?
- Hogy segítsek a barátnőmnek? 18 éves és még egyszer sem volt bulizni egyszer volt házibuliba.. Beszéltem vele és mondta hogy inkább otthon..
- Mikor aludt a párom akkor beszéltem vele telefonon, más volt mint mikor ébren van, melyik az igazi éne?
- Interneten cserét beszéltem meg egy illetővel, én elküldtem ő nem. Mit tehetnék?