Ha rákényszerül, melyik rosszabb egy passzív dohányosnak: ha a száján vagy ha az orrán szívja be a füstöt? (tudásbázis)
Nem tudom, én a számon át szivom be, egyből, ahogy iszom a kávémat, vagy evés után, isteni.
A mi házunkban (10 emeletes) a közgyűlés betiltotta a liftbe és a lépcsőházban való dohányzást. Én kint ültem régen, ott fejtettem a rejtvényt még hokedlit és sámlit is vittem, hogy kényelmesebben dohányozzak.
Ez megszünt, nem bánom, sőt, most már engem is zavar, ha valamelyik lakó a liftben dohányzik. Ott én soha.
Tudom, hogy egészségtelen, drága és másnak is ártalmas, de olyan jó. Annyi mindenről le kell mondania az embernek, és pont erről az ártalmas szokásról kellene a legjobban. Nem tudok, de inkább nem akarok, és most kimondtam az igazat.
Igen nem akarok, pedig mondogatom magamnak és másnak is.
Egy kávé és egy cigi reggel, enélkül nem is nap a nap.
Érdekes amikor terhes lettem, szó nélkül letettem, és nem is hiányzott, valaki javasolta, gondoljam azt, hogy az vagyok, és könnyebb lesz. Megpróbálom!
És mi a helyzet az autók kipufogó bűzével, a különböző üzemek, gyárak légszennyezésével??? Azt hogy jobb beszívni? Szájon, vagy orron?
Bírom, hogy álszent módon folyton csak a dohányosokon túrázik mindenki. Grrrr :(
Szia PasszívMéreg!
Hányadikra jársz lifttel? Én a másodikra. Addig nem szoktam levegőt venni. Ez komoly!!! :-)
A gáz az, hogy a 6 hónapos KisCsengém is kénytelen vagyok a lifttel fel- levinni. Valahogy őt nem bírom rábeszélni, hogy ugyan már ne vegyen levegőt egy kicsit... :-)))
Pont most dühöngtem ki magam a dohányzó kismama(!!!) topikban.
Na nehogymár én legyek a hibás, amiért joggal utált szomszédaim összefüstölik minden egyes alkalommal a nem dohányzó liftet a házunkban!
Van amikor elkerülhetetlen a dohányfüst szívás és a kérdésem erre az esetre vonatkozott.
Nem tök mindegy, ha úgyis a tüdődben köt ki a füst?
Próbáld meg inkább elkerülni vagy rávenni azokat, akik füstölnek körülötted, hogy ne vagy legalább ne ott tegyék!
További ajánlott fórumok:
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- A szülés után a szex szükségesen rosszabbá válik?
- Egyre rosszabbá válik a világ. Mi lesz így?
- Miért vagyok rosszabbul, ha egészségesebben étkezem?
- Levél egy dohányosnak magyarórára?(bővebben lenn)