Levél a gólyának (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Levél a gólyának
Hallo,
hát biztató van, az hogy továbbra is rendületlenül hiszem,hogy kisbabám születik, változtattam újra sok mindent remélem eredményes lesz...hát ennyi...
nálad???Mizújs? minden ok????
Sziasztok Csajok!
Mi ujság veletek?
Valakinél valami?
Nagyon eltüntetek.
puszi
Adelina71 és Demeeri!
Köszönöm hogy tartjátok bennem a lelket.Nagyon sok erőt adtok most nekem.Végigcsinálom ezt az egészet bármit is mondanak utána az emberek.Ha csak igy érhetem el hogy anya legyek akkor ujra kés alá vetem magam.Kedden már okosabb leszek elmegyek a a sebészhez és meghalgatom a tanácsát és döntök.Köszönök nektek mindent.
puszi nektek
Szia
Hallottál már a PCO s betegségről? Nézz utánna amit leírtál,azok a tünetek mind a PCO-ra illenek.Nekem is ez jött ki csak ugy hogy én nagyon sokat vérzek pont az elentetje.Mit csinálnak laporoszkopiával nálad?
puszi
Most kezdtünk meddőségire járni POZSONYBA.
Szedtem Clostilbegytet több,mint fél évig,eredménytelenül.
Még nem tudni,mi a gond,csak annyi,hogy nincs menstruációm.Csakis gyógyszerekre.
Ennél fogva peteérésem sincs rendszeresen,hol van,hol nincs.
Valószínűleg inszem lesz.
Most lapro vár rám.
Egyenlőre itt tartunk.
Egyébként én is felszedtem pár kilót,meg is rémültem!Félek ezektől a hormonoktól.
Megvárom,mit mutat a laparoszkóp.
Remélem,minden rendben lesz veled is.Nyugodj meg,neked is van esélyed.Leszel még anyuka.
Csak csatlakozni tudok ahhoz,hogy semmiképp sem add fel....ez fejben kell elrendezned és csak a jóra és pozitív jövőre ill.inkább a mostra koncentrálni. Ez a lényeg, légy hálás mindenért amid van és ne add fel, légy nyugodt!!!:-)))
Sok sok erőt és energiát kívánok!!!
Szia Deemeri!
Nagyon aranyos vagy,és reggelre megint rájöttem hogy nem adhatom fel ilyen könnyen,amikor már 4 éve küzdök.túlestem több műtéten, és csak amikor egy hajszál választ el akkor akarom feladni?Nem küzdök a végsőkig.Ma reggel meg is kértem az időpontot a plasztikai sebészhez ,egy beszélgetésre .küzdök tovább a fogyókurával is és meghallgatjuk mit mond az orvos.Csak mindíg jön egy hullámvölgy amin túl kell lépni.igy hát folytatom,csak valahol meg cikinek tartom a plasztikát.De sajnos ezek a kilók betegség által jöttek fel 2002be és nem sikerül tőlük szabadulni.
Köszönöm a a bíztatást,és kitartok de nem tudom meddig.
Na röviden ennyi rolam.
És te mikor mész orvoshoz? Hová jársz? mit mondanak?puszi
Szia Kriszti.
Ha megfigyeled,itt a Hoxán rengetegen vagyunk hasonló,cipőben járunk.Én is arra gondoltam,hogy nincs értelme most folytatni a klinikára járást,majd valamikor később.Le is mondtam az időpontot.De tudtam,hogy jön valami,valami jel.Ekkor bukkantam a Hoxára.Itt óriási erőt kaptam a lányoktól.Tele vannak energiával,és annyira bíznak!
Nekem nagyon sikat segítenek.Elhatároztuk,hogy folytatjuk.Ma új időpontot kértem a klinikán.
Valószínűleg laparoszkópiára megyek.Már nem félek.Végre utána járok a dolgoknak.
Csak azt ajánlom,nézegess a Hoxán és NE ADD FEL!!!
Fel a fejjel.Bízzál magadban.
Sziasztok!Eljött a várva várt szerda amit annyira vártam.
Most azt kívánom bárcsak ne lett volna soha szerda.
Most már elmerem mondani hogy napokig Úgy éreztem terhes vagyok.Feszülő cicik,émelygés,érzékeny lettem a szagokra,minden olyan tünet ami a terhességre utal.
De sajnos nem mindezt az emelkedett ösztrogénszint okozta.
Mivel én kicsit túlsúlyos vagyok,így két dolgot ajánlott az orvosom.Az egyik az hogy folytatom a diétámat ami per pillanat -11kg után stagnál,és kitudja meddig,vagy elmegyek egy plasztikai sebészhez további 10kg Zsireltávolitásra.
És ez mellet is csak csak ugy lehetek terhes ha elmegyek insemináciora vagy lombikra.Röviden ennyi.
Nem tudom /tudjuk mit csináljunk,annyira szeretném ha lenne valakinek valami ötlete.Már az is eszembe jutott hogy feladom és lesz ami lesz.miért ilyen kegyetlen velünk az élet????
Bocsi lányok ha most valakit még jobban elkeserítettem.Szerintetek mi lenne a legjobb megoldés?puszi