Létezik strapabíró pelus? (tudásbázis)
Mi is Rossmanos Babydream-et használunk és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Régebben Pamperst-t használtunk, ami ugye drága, de semmivel sem jobb, mint az olcsóbb Babydream.
Az én fiamat is gyakran tisztába kell rakni, teázni szokott napközben vagy vizet iszik.
Sziasztok!
Túl vagyunk pár próbán...a tapasztalatunk vegyes: a DM-es, Tesco-s nekünk is nylon-zacskós, sőt még produkált pár kiütést is, amilyen még soha nem fordult elő(gondolom befülledt a popsi, pedig ügyeltem a max. 2 órás cserére). Aztán a többi: Pampers, Libero,Huggies egyformán jónak bizonyult, de igazából kettő trükk oldotta meg az átázás és melléfolyás tökéletes kizárását.
Első:amit Tündi javasolt, miszerint a kukac mindig felfelé legyen "csomagolva" és a másik: az egyszerű bugyi:)Erre úgy jöttem rá, hogy bármilyen gondos csomagolás ellenére csak-csak "elszabadult" a kukac és máris defektet okozott, mert a hirtelen(akár egyszeri pisi mennyiségétől) elnehezedett pelus lehúzódott és máris rés keletkezett a pajzson:) A bugyi(na jó, fiúgatyesz)pedig szépen, kényelmesen megtartotta és tartja a mai napig. Sajnos a body nem tudta így megfogni a pelust, mert azért az nem annyira passzos(magasságra), legalábbis mi a kényelmeset szeretjük.
Azóta kisfiam nagyon megkedvelte a gatyit és tényleg nagyon kényelmes!Még egy lépés a szobatisztaság felé!
Köszönöm segítségetek és nagyon szép napokat kívánok!
Sziasztok!
Nekem most a pampersből folyik ki, de valószínű még nagy az új nagyobb, amit választottam. Éjszakára a libero val még semmi gond nem volt. A huggiest is szeretem. A DM-es nekem nagyon nylon zacskósnak tűnt. Szellőzik az??? A doki nénink szerint gyakoribb vele a kiütés is.
Szia vackor!
kkor ez jó hír :-)
bilivel mi is ugyanúgy vagyunk...
Szóval a bilivel "erősen" barátkozunk, rá is ül, de köszönte, még elfáradt a várakozásba, amíg a "produkció" megérkezik...viszont minden esetben szól, így gondolom lassan elindultunk a szobatisztaság ösvényén...:)
Annyi jó ötletet adtatok, azt hiszem sorban haladva kipróbálom őket!
A kukac-csel már azt hiszem bejött, tegnap óta nem volt totál balesetünk:)(csak szivárgás, ami nagyon biztató)!
Azért mert a pelenkának abba a részébe "céloz" ahol a nedvszívókája van... Míg egyéb esetekben akár a combijához is, ahol ugye kifolyhat.
Valahol olvastam, így csináltam és nekem nagyon bevált...
Azért ha megoldódott, akkor várjuk a fejleményeket :-)
Én felvettem a kedvencek közé a fórumot. :-)
Köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget s bízom benne, hogy belejövünk a "nagyfiús" korszakba!
Mindenkinek szép napokat kívánok!
Szeretettel...
Szia!
nekem a libero jött be, és a "kukacát felfelé fordítom" bébnek. még sohasem volt baleset.
Nekem a kicsi 22 hónapos, szerintem ennyit ő is megiszik. Igaz ő már szobatiszta, de sosem volt ilyen pelusgondunk.
Milyen pelust használtok?
Nem tudok viszonyítani, hogy sokat iszik-e...nincs ebben tapasztalatom, de talán 3-4 dl fogyaszthat...
Ez soknak vagy kevésnek minősül?
További ajánlott fórumok:
- Egy strapabíró, olcsó kisautó?
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Kicsire csukható, strapabíró babakocsit keresek, milyet tanácsolnál?
- A törperózsa mennyire strapabíró növény?
- Tudnátok nagyon profi, strapabíró és szépen csillogó szemfestéket ajánlani?
- Tudtok nekem ajánlani, nálatok jól bevált, strapabíró turmixgépet?