Kicsire csukható, strapabíró babakocsit keresek, milyet tanácsolnál? (tudásbázis kérdés)
nekünk bertoni omega van, 2 múlt a lányom és szeretjük
a legkisebbre csukható babakocsi az országban:)))) és ez tényleg így van,legalábbis most volt egy éve hogy megvettük és akkor ez volt a legkisebbre:) nekünk az autónk miatt kellett ez, mert nem fért be semmi más fajta:) kényelmes, könnyen tolható, strapabíró, és maga a kocsi is könnyű 1-2kg,ami most számít mert kismama vagyokés nem mindegy mekkora súlyt emelek fel a buszra olykor:)
én szívből ajánlom, árban is baráti:) jah és magyar járdákat kibírja akkor sztem strapabíró:DDD
Mclareneket nézted? én azzal szemeztem anno
nekünk bébéconfort streety van,az volt a fő szempont hogy anyósülés lábrészénél elférjen úgy is ha ül ott valaki(pici suzukiban,szóval tényleg pici helyen),óriási napellenzője legyen,szintén nagy és erős kosara és jól nézzen ki :D strapabíró is,ez később derült csak ki,2 év alatt sok mindent látott szegény kocsi,de még 2 gyereket simán kibírna :)
Nekünk ebben a korban egy pierre cardin kocsink volt.
Bejártuk vele szinte egész Európát, nagyon jól bevált és mindent kibírt.
Nemrég én is hasonló fórumot nyitottam, nem sok sikerrel... :D Szóval keresek én is ilyet...
Eddig az espiro magic 4 mellett szól a legtöbb érv! :)
További ajánlott fórumok:
- Esernyőre csukható sport babakocsit 15kg-ig terheltétek?
- Esernyőre csukható olcsó babakocsi ülő babának. Milyet?
- Esernyőre csukható babakocsi BKV-záshoz :)
- Tudnátok ajánlani esernyőre csukható babakocsit?
- Tudja valaki mit jelent '' esernyőre csukható babakocsi"?
- Ismeritek a Giordani cinque babakocsit? Mennyire strapabíró?