Esernyőre csukható babakocsi BKV-záshoz :) (beszélgetős fórum)
Köszi a válaszokat, végül egy nagyon olcsó Hauck kocsit vettünk. Ez a legkönnyebb és legkönnyebben összecsukható azok közül ami manapság kapható, ja és a legszolidabb is. Se karfa, se napfénytető, kosár esővédő, de nem is kell. Tényleg csak utazáshoz kell és a HÉVtől hazatalicskázni az utódot:)
Én a vaterán vettem újként, kereskedő árulta, s nem is volt drága, de már 6 éve volt.
Érdemes szétnézni ezeken az oldalakon, mert ügyes kereskedők sok dolgot megszereznek:)
na, ez is pont olyan ami kellene (pikolo s9a a neve), csak mintha ez se lenne kapható már.
Nekem picolo (vagy valami hasonló volt a márka) volt, azt nagyon szerettem. Könnyű volt, összecsukható, nkv-shoz ideális. Olyan 9.000Ft körül volt 2 éve.
már nézegettem is, egész pofás, pont ilyen kellene, de úgy látom sehol se kapható a legegyszerűbb típus (KS 609)
Nekünk ez a be be go nagyon erős vázú, szürke vászon, nem kínai van. Nincs rajta semmi extra - napernyő, ilyesmi. Már a 3. gyereket szolgálja. A felszállás előtt egy mozdulattal összecsukható, vállra csapható(bár az utasok ruhája védelmében inkább kézben fogjuk:() Vagy ha flancos, alacsonypadlójú busz jön, akkor kényelmesen feltolható.
gyártanak, 5-6000 Ft, nagyobb babaáruházakban is van, csak félek gagyi kínai..
egyébként ez esernyőre csukható direkt iylen kellet mert nagyon pici a kocsi csomagtartója
Ja nemtudtam h ilyet keresel de akkor nézegess a babaszafari oldalon mert volt ott egyszerű sportbabakocsi is amilyet irsz
kb 20 éve volt olyan amire gondolsz...könnyű vászonból volt és egy mozdulattal és a lábunk segítségével esernyő nagyságú lett belőle és olyan könnyű is volt.
Nagyon szerettem én is, bejártuk vele az egész várost, járműkre le-fel. Most ahhoz hasonlót játékboltban lehet kapni játékbabákhoz.
Nem tudom gyártanak-e most ilyet, de úgy látom egyre bonyolultabb és nehezebb babakocsik vannak...
Ez nagyon szép kocsi, de nehéz és csak lapra csukható, vállamra nem tudom rakni pl. kiránduláshoz. Különben "nagy" kocsink nekünk is 3 kerekű és szeretem, csak annyi volt Rozi kiskorában a baj vele, hogy nem lehetett megfordítani a karját. Különben strapabíró, bár nem egy divatos darab, de a 3. gyerek nyúzza és fogja még majd a 4. is:)) Csak legalább 15 kg + gyerek 11 kg (ruha nélkül) + táska... ennyit meg már nem rakok fel a hévre.
[link]
Nézd meg ezt!Imádom!Előtte volt egy chicco babakocsink 90000ft ért vásároltam és egy hulladék volt erre cseréltem le,könnyű nagyon,nagyon jó tolni és 1 kézzel is lehet tolni ami nálam fontos..Én kislányom is 15hónapos és nagyon kényelmesen elfér benne mert elég széles az ülő felülete..hevederrel állithatod a döntést vagyis úgy döntöd ahogy akarod teljesen visszintesig is lehet..nagyon tudom ajánlani
Van kendőnk és mei tai is, de szerintem nagykabátban le föl venni többszöri átszálással nem a legjobb megoldás. Már elég nehéz, 11 kiló, babakocsi talán nagyobb szabadságot ad mindkettőnknek.
Hát 15 hónapost max. babakocsiban- hordozni már túl nehéz szerintem.
Minnél könnyebb a kocsi annál jobb
Akkor nem jobb a babahordozó? Jön a tavasz, nem kell úgy beöltöztetni. Bár cipelni sem könnyű.
Olyan kocsit nézz, amit egy kézmozdulattal össze lehet csukni, és pillekönnyű!/Be_be-go pl/
15 hónapos kislányomnak szeretnék venni esernyőre csukható babakocsit, főleg BKVzáshoz, de nem tudok dönteni. Nem igen szereti a babakocsit, így minél könnyebb kell, valószínű sokat kell majd cipelnem a hátamon is:D
További ajánlott fórumok: