Esernyőre csukható olcsó babakocsi ülő babának. Milyet? (beszélgetős fórum)
Nem,az is eléggé kis ócska forma.
Ez jónak tűnik,de nem annyira olcsó.
Azért írtam a colettot,mert az nem drága.
Az is van náluk,meg azt használtan is láttam jó áron.Nézd meg,hátha tetszik.
De az expon tuti találsz,ott sok jó dolog van viszonylag olcsón.
Mikor kezdődik?
Nekem ez a második,igen kis vacaknak néz ki.
És nincs fejtámasza egyiknek sem.
De Te tudod milyet szeretnél.Nekem elsődleges szempont volt a kényelmesség,stabilság,és,hogy jól téliesíthető legyen.Meg persze,hogy szép is:D
ez vajon jó? -->
Safety 1st Babakocsi Compa'City Green Mania
vagy ez? -->
MAMU JUMP BUGGY PINK
Nézd meg a bambino babafutár oldalát.Találtam egy nagyon aranyosat,Chipolino.Nagyon jónak néz ki.
Jajj,de kár,hogy már nem kell kocsikát vennem,a mániám volt:-)
aránylag nagyobb kerekűt válassz szerintem,az apróbb kerék sokszor össze vissza forog és beakad,és minél stabilabbat próbáld ki egy boltban van olyan amire ha ráakasztod a sima táskádat és kiveszed a gyereket már fel is borul:((tapasztalat:((
egyébként kiállok:) nem ismerem a mostani ujonnan kapható esernyőkocsikat én régebben vettem de a másik fajtát jobb szerettem amit irtam.
köszönöm a válaszokat. én inkább újonnan szeretnék venni és kizárólag esernyőre csukhatót.
néztem bertoni-t, pierre cardin-t, esprit-et, de nem tudom melyik lenne a jó.
Hát ige.Én amikor vettem a Colettot,akkor Peregot kerestem.Mivel már másfél éves volt a lányom,nem akartam nagyon drága kocsit venni(miénket ellopták).
Akkor néztem Peregokat,de vagy sokallottam használt kocsiért az árát,vagy nagyon lestrapált volt olcsón.Így akadtam rá a miénkre.De ha szerencséje van az embernek,kifoghat olcsón is jót.Én a miénket pont ezért nem adom el,mert kapnék érte vagy 15 ezret,annyiért meg nem adom oda.Inkább eltettem,a családba még szükség lesz rá.
Hát ezek nem éppen a legolcsóbb márkák:D
De az biztos,hogy a legjobbak.Peregot,vagy Chicco-t amit használtan 15-ért kapni lehet,az már kellene a fenének,az nagyon agyonhasznált.
Én a Ber-go Colettoval nagyon meg voltam elégedve.
Hasonló mint a perego,nagyon tudom ajánlani.Kényelmes,nem ilyen tili-toli vacak(amit én még nyárra sem vennék),rendes aluvázas,fektethető,kétoldalt fejtámlás,van normális oldala körbe,könnyű,stabil,kupolája átfordítható,télen is szuper,van lábzsákja,és én a téli paplannal még simán betakartam alá a gyereket(az enyémek sokáig aludtak kocsiba).Az esővédője mondjuk nekem nem tetszett,de vettem a nagykocsira,az nagyon jó volt nem csak esőben,de szélbe,hóba,bármilyen hideg volt mindig órákat voltunk kint.És az új ára most is 33900.Ebből biztos lehet nem nagyon leamortizáltat venni a feléért.
A kikában lehet vásárolni nem tudom milyen márkát, de magas, elég széles és hosszú, kupolával és ha jól emlékszem lábzsák is van hozzá.
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, használtal is érdemes próbálkozni, Chicco, Perego stb. jól rugóznak, magasak.
nekünk toprider van, egyszerű, könnyű fajta.. nekem nagyon bevált... de azért kérdés mekkora baba, mert ez a legegyszerűbb, legkönnyebb verzió nem fektethető teljesen... az én lányom már nem alszik benne, de volt már hogy elaludt, de akkor is csak épphogy lehet megdönteni a hátát... tapasztalatom szerint amelyik teljesen ledönthető, azok nehezebbek is, nagyobbak kicsit...
mint márka nekünk nagyon bejött, szeretjük...
További ajánlott fórumok:
- Esernyőre csukható sport babakocsit 15kg-ig terheltétek?
- Esernyőre csukható babakocsi BKV-záshoz :)
- Tudnátok ajánlani esernyőre csukható babakocsit?
- Kicsire csukható, strapabíró babakocsit keresek, milyet tanácsolnál?
- Tudja valaki mit jelent '' esernyőre csukható babakocsi"?
- Milyen esernyőre csukható babakocsi van, ami vízszintesre dönthető és van felhajtható lábtartója?