Egy strapabíró, olcsó kisautó? (beszélgetés)
most a sportszwiftemért rajongok. A nejem az 1.5-ös automata szwiftért. Nem fogod elhinni, de a nejem szintén imádta a kis rondaságot, jól lehetett pakolni...
A japán TikTokon láttam az új WagonR+-t. Hát nem az áramvonalassága ragad meg, mert nincs. Viszont mineent tud, amit ma kell tudni egy korszerű autónak..ráadásul kisbusz kialakítású. Sajnos itt nem forgalmazzák..
Így van, a szívóbenzinesnek is jót tesz, ha egy kiadós hajkurászás - mondjuk autópálya, hegyimenet - után az ember vár 30 másodpercet, amíg leállítja.
Van a Start-Stop rendszer, azt kapcsolom ki először a kocsiba. Tiédben is van, gondolom.
120 lóerős? :O Az igen, akkor szerintem turbós, nem?
Vissza szoktad hűteni?
2019-es, benzines, soros, 120 LE. Az űrtartalmát, vagy a pontos nevét most fejből meg nem mondom.
Láttam erről cikkezést, biztos, hogy jó lehet vezetni. De számomra az enyém is épp eléggé dinamikus. 😁 Az N már inkább élményautó.
Az i20-ről mondanál egy pár szót? Milyen motor van benne, mikori évjárat?
Amúgy nekem egy i20N kellene, 204 lovas kis ördög. 😊
Hyundai i10? Igaz, nem 600000, hanem 1-1,5 millió körül vannak, de manapság sajnos használható, jó autót, amire nem kell utólag sokat költened, nem kapsz ennyi pénzért.
Nekem az eggyel nagyobbik testvére, az i20-as van és nagyon szeretem vezetni. Még ez is picike, de azért hátul is elférnek benne az utasok. Nem fogyaszt sokat és az alkatrészárak sem drágák.
Még a Suzukik, Hondák. Azok a világ végére is elmennek.
Van nekem is egy régi, használatlan autóm.
Első gazdája vagyok, egy pöccenésre indul mint én..-)
Annak a gyűjtőnek az elérhetőségét nem tudnád nekem megadni?
Igen, egy 2007-es Honda Jazz-re esett a választás pár hónapja, nem volt olcsó de megérte, eddig, kopp-kopp....imádom :-) szerintem a következő is az lesz majd pár év múlva egy fiatalabb. Sajnos annyira az egekbe van az ára, hogy fiatalabbra nem futotta, így is 1.5 misi volt, de legalább tartják az árát.
Jókat hallottam én is a Coltokról ezért néztem meg de olyan szinten olcsó műanyag érzést kelltett...és addigra már ugye ki is próbáltam a Jazzt is, teljesen más volt a hangja is, az érzés vezetni stb... azonnal tudtam, hogy a colt labdába se rúghat és egyébként kb 200-300-al olcsóbb csak mint a Jazz.
Csak az a helyzet sokszor, hogy azt mondják az emberek "japán, akkor azzal nincs baj", és nem is foglalkoznak vele, hajtják. Bár tényleg a Jazz egy nagyon jó autó. De lehet ennyi pénzből venni Mitsubishi Coltot. Valamiért a mitsubishik olcsók, pedig egyáltalán nem rosszak, sőt!
Chevrolet Sparkban ültél? 600 ezer körül nagyon szép darabok vannak.
További ajánlott fórumok:
- Létezik strapabíró pelus?
- Hol és mennyiért vennétek (vettetek) megbízható, strapabíró, digitális személymérleget?
- Kicsire csukható, strapabíró babakocsit keresek, milyet tanácsolnál?
- A törperózsa mennyire strapabíró növény?
- Tudnátok nagyon profi, strapabíró és szépen csillogó szemfestéket ajánlani?
- Tudtok nekem ajánlani, nálatok jól bevált, strapabíró turmixgépet?