Létezik olyan, hogy valaki nem tud érzelmeket kiváltani senkiből sem? (beszélgetős fórum)
Néhány éve, egy volt évfolyamtársnőmet, akivel a gimiben egykor jó viszonyt ápoltam, elhívtam egy vendéglátó egységbe, mert egy fontos dolgot szerettem volna megtudni az élete egy bizonyos dolgáról.
Nagyjából két órát beszélgettünk, de annyire leszívta a hölgy az energiámat, hogy alig tudtam hazamámolyogni. Még a fejem is megfájdult. Otthon mondtam a feleségemnek, hogy bánom, az egészet, mint a kutya, aki hetet kölykedzett. Lehet te is hasonló vagy. Értelmes, okos, csinos, még igényes is, csak a stílusod olyan, hogy a férfi egy idő után inkább fogna egy kanna benzint valamint egy doboz gyufát és inkább felgyújtaná magát, mint téged hallgasson.
Külsőre biztos bejössz nekik, hiszen akkor nem is találkoznának veled, de biztos van olyan hibád, ami miatt nem jössz be. Vagy butaságokat mondasz, vagy éppen meg sem nyikkansz, vagy izzadságszagod van, netán rossz a leheleted, lábszagod van, hülyén öltözködsz és 1001 oka lehet.
Maga a kérdés is furcsa, hogy 2 mondatból azt gondolod, hogy itt bárki is tud valamit mondani. Már ez gyerekes gondolkodásra vall, hogy találjuk ki mi a gond.
Ahogy a többiek már írták, vannak kevésbé érdekfeszítő emberek.
Mint egy törtfehér járólap. Föl sem tűnik.
attól függ, hogy viselkedsz. Volt egy barátnőm, rengeteget randizott, főleg társkeresőről.
Amiket mesélt, hogy miket mondott, mit csinált, a pasik helyében én a randi végét se vártam volna meg, nemhogy újra keressem őt.
Egyszerűen pl a pasik (és szerintem a nők is) megijednek attól, ha valaki az első randin már kb a leendő gyerekek nevéről beszélget, vagy túlgondolja az egészet.
Ezeket hívom "lapos" embereknek.
És van a másik típus, akiről rögtön "lejön", hogy mindenáron partnert akar. Ragad a másikra.
Többen ismerték előtte. Nem is hívták volna randizni.
Volt két randis is.
Szerintem a következő a helyzet azokkal a férfiakkal, akik 1-2 randi után felszívódnak:
- vagy nem érdekled őket
- vagy pedig csak szexre hajtanak
Egyiket se bánd.
Előbb-utóbb biztos lesz valaki, türelem! 😊 Még annyi jutott eszembe, hogy a túlzott nyomulás, ha görcsösen akarsz egy kapcsolatot sok férfit elriaszthat.
Titok pedig nincs, biztos van olyan tulajdonságod, amiről nem is tudsz de valaki nagyon vonzónak találja.
Fura. Kolléga vagy iskolatárs már nyilván ismer. Tudná ha lenne valami gáz. Például 10 évvel régebbi fényképpel ismerkedtél vagy túlsúlyod van és csak az arcodról látott képet stb.
Esetleg első randin volt szex is? Sok férfi erre hajt, ha megkapja megy tovább.
Megfogni mint egy legyet?
A titok: nincs titok.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Munkaviszony nélküli terhességnél érdemes az 5. hónapban a vállalkozóit kiváltani hogy kapjak gyed-et?
- Mivel lehetne kiváltani a gázzal való fűtést, melegvízellátást?
- Fundamentával kiváltani a lakáshitelt?
- Hol lehet venni tiszta szeszt? Vagy mivel lehet kiváltani?
- Meddig lehet kiváltani a receptet? Igaz, hogy már 90 napig érvényes?