Leszázalékolás? (tudásbázis)
Nem fogja:((((
Akkor már 10 éve halott lenne... Azóta imádkozom érte.
a rohadt életbe...:(((
sajnálom
Magára hagyták a beteg embereket.
43%-ra az önkormányzat sem ad semmit,eddig adtak.Tegnap jött az elutasító határozatom:(
Már sokat romlott a helyzet, de egy másik fórumon, ami arról szól felülvizsgálják e a rokkantnyugdíjasokat az egyik hölgy a TV2 naplóban panaszkodott volt arról hiteles papírja, hogy beteg nehezen tud mozogni és a végén 30%-ra vették nem beszélve arról a pénzt, amit a Szakorvosi Intézettől kapott havonta azt megvonták tőle és még visszamenőleg követelték vissza. Ez sajnos mind a becsületes emberek rovására megy, de ezzel szinte senki nem törődik.
Üdv.Ágnes
Én is nagyon súlyos gerinc beteg vok,és 40ről felvettek 43ra.....no komment.
levan írva nem vagyok munkaképes,ebben az állapotban,és nem adtak semmit.
Én voltam tavaly a főorvos asszonynál,én csak csupa jót mondhatok róla. Agyi aneurysmára műtöttek,majd belehaltam,de túléltem. Vannak panaszaim ,de élek és ezt neki is köszönhetem mert megértette az én problémámat. 53%-ot kaptam ,most megyek vissza felülvizsgálatra. Akár hogy is lesz,ő megadta az esélyt a túl élésre. Kedves volt,megértő.
Az én storym vele kapcsolatban egyenlőre ennyi!
Szervusztok!
Új vagyok itt, de ha valakinek van egy jó ötlete, hogy mit tehetnék, annak nagyon hálás lennék. Nagyon el vagyok keseredve,- és teljesen eladósodva. 2004-ben kezdődött , amikor leszázalékoltak 67% ra,- szép nyugdíjjal. Genetikailag kódolva vagyok a trombózisra+magasvérnyomás+porckorongsérv. Egy év múlva visszaminősítettek 50 %-ra,- csaj segélyt kapok.Fellebeztem,- mindhiába. Próbálok munkát találni, s mert nem vagyok túl ostoba, fel is vesznek,- de 5-6 hétnél tovább nem bírom,- hisz nem bírok állni, járni sem ülni órákig. Mára már az idegeim is cafatokban,- hisz behajtással fenyegetnek. Szerintetek van fórum, ahová én fordulhatnék, hogy ne kerüljek az utcára?
Szerintem is jó a felülvizsgálat, nem azzal van baj, hanem magával a rendszerrel.
Mert tizen-huszonéve boldog-boldogtalant leszázalékoltak, és ma már annyian vannak, hogy aki tényleg beteg, arra már nem futja. Pl. anyám. Szinte hálni jár belé a lélek, mindene mindig fáj, alig áll a lábán, de amíg "megvan keze-lába" addig dolgozzon csak.
Na a tabulátor elküldte...
Októberben elutasították, jött a csekk is, hogy amit májustól JOGOSULATLANUL felvett, 8 napon belül fizesse vissza. És most 3. hónapja vizsgálgatják, mert áttétre gyanakodnak és elsődleges tumort keresnek.
Az utcánkban mindenki le van százalékolva a semmire, mióta az eszemet tudom... Aki beteg, az meg dögöljön meg a munkahelyén. Kb. ez van. Sajnálom nagyon.
Szerencsére én is ismerek, csak ritka ezért annál értékesebbek :)
Az is igaz amit mondtál, az orvosok is idegesek lehetnek amikor az X. ember szeretné azon a napon leszázalékoltatni magát megélhetőség miatt. Nekik azért gondolom már van tapasztalatuk ebben. :(
sokszor hiába jó indulatú inkább úgy fogalmazom reális a felülvizsgáló orvos, ha tovább megy az anyag és ott áthúzzák, felülbírálják a vizsgáló orvost.
Ismerek ilyen főorvost :)
Azt mondja, igyekszik megtalálni mindenkinél, amiből lehet kihozni valamit, de sajnos, sokan megélhetési forrásként indítják a leszázalékolást. Elbeszélget velük, kiderül, hogy megszűnt a munkahely, vagy felmondtak. Sajnálatos, hogy erre kell kényszerülni, pedig biztosan tudnának munkát végezni, csak éppen másfélét, s hasznosnak is éreznék magukat.
Szinte teljesen mindegy kihez mész 90% ilyen. Ez a feladatuk a mai gazdasági helyzetben amikor a rendes nyugdíjakat sem tudják fizetni.
A legtöbbnek néhány betegségről fogalma sincs. Én nem igazán találkoztam olyan bizottság előtt megjelent emberrel akit valamennyire ne aláztak volna meg. :( Újból mondom TISZTELET ANNAK A KEVÉS EMBERSÉGES ORVOSNAK!
További ajánlott fórumok:
- Mit takar/mit lehet tudni arról az emberről aki 80%-ban skrizofréniában leszázalékolt?
- Hogyan változtak a kategóriák leszázalékolásnál?
- Tudja valaki, hogy vajon ki lehet az a két leszázalékoló orvos, akit letartóztattak Egerben?
- Ha leszázalékolás után dolgozni kezdek, a havi 20.300 mellett elveszik a 90%-os kártyát is?
- Júniusra várom az első gyermekemet. Leszázalékolt vagyok, de részmunkaidőben dolgozom. Járna betegszabadság az én esetemben?
- Skizofrén vagyok és van más sok egyéb betegségem. Leszázalékolhatnak?