Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom? fórum

Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom? (tudásbázis)


2011. szept. 18. 12:29
Na,milyen lett a padlizsán?:-)
2011. szept. 17. 20:33
Köszi Nektek is!:)
2011. szept. 17. 20:11
Én 2hete voltam így hogy besóztam megborsoztam de már nemvolt kedvem mindet kirántani, letakartam és másnapig a hűtőben volt nem volt semmi baja!!
2011. szept. 17. 20:09
Szerintem gondold át, valami mással spórolj időt, ez gyorsan megvan.
2011. szept. 17. 20:05

A recept olyan 1-2 óra "állási időt" ír, ezért gondoltam ha már addig áll akkor kicsit tovább is kibírja. A barnulás nem gond, az 1-2 óra alatt is megbarnul, és a recept azt írja annyi kell neki...


Na, mindegy, akkor még agyalok rajta egy kicsit, köszi a véleményeket!:))

2011. szept. 17. 20:03
Összeesik, megbarnul, és "kiszívja" a só...nem javaslom...
2011. szept. 17. 20:03
legfeljebb megbarnul,más baja nem lesz.
2011. szept. 17. 20:03
megbarnul és a só ilyen hosszú idő alatt az összes nedvességét kivonja.Elég ha 15 perccel a használat előtt sózod.
2011. szept. 17. 20:02
kiveszi a só a vizet belőle,össze fog esni,nem lesz valami jó ízű :S
2011. szept. 17. 20:02
Ha összeesik szerintem az nem baj, úgy is rakott tepsis kaja lesz belőle, a lényeg, hogy az íze megmaradjon és ne "rohadjon" meg.:)
2011. szept. 17. 20:01
én nem csinálnám
2011. szept. 17. 19:57
szerintem nem
2011. szept. 17. 19:56
Kicsit lehet összeesik...
2011. szept. 17. 19:56

Csak holnapra akarom megcsinálni az ételt, de kicsit előre akarok dolgozni, hogy holnap már csak össze kelljen rakni.:) Ha most felszeletelem és besózom holnapig ugye semmi baja sem lesz?


Előre is köszi!:)

2011. szept. 17. 19:54
Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook