Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom? (tudásbázis)
15. pethoevi
2011. szept. 18. 12:29
Na,milyen lett a padlizsán?:-)
14. 42af71f255
2011. szept. 17. 20:33
Köszi Nektek is!:)
13. gyöngyszemü
2011. szept. 17. 20:11
Én 2hete voltam így hogy besóztam megborsoztam de már nemvolt kedvem mindet kirántani, letakartam és másnapig a hűtőben volt nem volt semmi baja!!
12. bnedora
2011. szept. 17. 20:09
Szerintem gondold át, valami mással spórolj időt, ez gyorsan megvan.
11. 42af71f255
2011. szept. 17. 20:05
A recept olyan 1-2 óra "állási időt" ír, ezért gondoltam ha már addig áll akkor kicsit tovább is kibírja. A barnulás nem gond, az 1-2 óra alatt is megbarnul, és a recept azt írja annyi kell neki...
Na, mindegy, akkor még agyalok rajta egy kicsit, köszi a véleményeket!:))
10. 3fd432567f
2011. szept. 17. 20:03
Összeesik, megbarnul, és "kiszívja" a só...nem javaslom...
9. pintyőke72
2011. szept. 17. 20:03
legfeljebb megbarnul,más baja nem lesz.
8. Tótágas
2011. szept. 17. 20:03
megbarnul és a só ilyen hosszú idő alatt az összes nedvességét kivonja.Elég ha 15 perccel a használat előtt sózod.
7. 04e95f637a
2011. szept. 17. 20:02
kiveszi a só a vizet belőle,össze fog esni,nem lesz valami jó ízű :S
6. 42af71f255
2011. szept. 17. 20:02
Ha összeesik szerintem az nem baj, úgy is rakott tepsis kaja lesz belőle, a lényeg, hogy az íze megmaradjon és ne "rohadjon" meg.:)
5. bnedora
2011. szept. 17. 20:01
én nem csinálnám
4. pethoevi
2011. szept. 17. 19:57
szerintem nem
3. krinya5
2011. szept. 17. 19:56
Kicsit lehet összeesik...
2. 42af71f255
2011. szept. 17. 19:56
Csak holnapra akarom megcsinálni az ételt, de kicsit előre akarok dolgozni, hogy holnap már csak össze kelljen rakni.:) Ha most felszeletelem és besózom holnapig ugye semmi baja sem lesz?
Előre is köszi!:)
1. 42af71f255
2011. szept. 17. 19:54
Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom?
További ajánlott fórumok:
- Mit készítesz padlizsánból?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni?
- A megmaradt házilag készített padlizsánkrémet hogy tudnám tartósítani?
- Ha a festett fekete hajamra, intenzív padlizsán festéket teszek, milyen szín lesz a végeredmény?
- Hogy süssem meg a padlizsánt?