Lenyeltem egy csontot véletlenül, ami úgy végigkarmolta a torkomat, hogy alig tudok nyelni. Ugye gond nélkül távozik majd belőlem? (tudásbázis)
Menj el dokihoz és uh-ot csinálnak.Aztán látják,hogy hol van.Még orvosi tanácsot is kapsz.Tényleg nem játék.Jobban tudja a doki,mint mi!
Nagyon sajnállak.:-((
Azt hallottam, hogy ilyenkor kenyeret kell enni, mert abba beleragad, és úgy könnyebben távozik.
Nekem halszálkám volt.
Nem lesz semmi gond! :)
Nekünk még a gyerekorvos mondta, hogy a gombostű is fejre fordul a gyomorban, és simán távozik a beleken át. Mert ilyen esete is volt...
Amennyire én tudom, a sósav oldja a csontokat, még biosz érettségin is volt egy ilyen tétel, hogy békát lógatunk sósavba, mi történik??
A csontot feloldja, mert kiszívja a ca-ut belőle...
A sósav oldja a csontot, a gyomor sósavja nagyon erős sav...
Annyi időt nem tölt a gyomorban hogy "oldódjon".
Lefelé problémás,ugyanis át kell haladjon keskenyebb szakaszokon.
De viccelődés ide vagy oda,ez nem játék.
Ha már lejutott a gyomrodba, akkor gyakorlatilag mindegy. Ha sérülést okozna, éreznéd.
A csont olyasmi, mint a mészkő, a gyomorsav föloldja.
Szia, Kolibri!
Föloldódik a gyomrodban, nem kell félned.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig