Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lenovo ThinkPad Edge 15-nel hogyan lehet bekapcsolni a numeric pad-t, milyen billentyuket kell lenyomnom? fórum
Lenovo ThinkPad Edge 15-nel hogyan lehet bekapcsolni a numeric pad-t, milyen billentyuket kell lenyomnom? (tudásbázis)
Az angol tudashoz annyit itt tanultam meg a computert nyvaloan angolul,es igen nagy bajban vagyok,ha egy otthoni website-t olvasok,es fogalamam sincs nemely utasitason...:)))
Akkor jo!:) A "bum of the Earth"=A fold feneke finoman de az igazi szo a Fold s...gge..:))))-ami ugye foldrajzilag igaz,de az Informacio is kisse lassan jon errefele...:)
Igen? En is tettem,tegnap egesz nap,es foleg a Lenovo jott talalatkent,vagy geek-knek valo mindenfele "kinai" programmozas,szoval nekem igazan intimate baratom a Google,de tegnap mostoha volt hozzam:((((( DE!!!!!YEEYYY!!!!!MUKODIK!!Koszi megegszer!!!Kell a cheating-hez a Ghost Reckon-hoz!!!:))))))))))))))))Es igen ABSOLUTE elegedett vagyok az enyemmel!!!:))))(Meg igy is!:))))Azt mar felfedeztem ilyen szempontbol tenyleg mi vagyunk a "bum of the Earth" ahogy egyszer "szeretett" Prime Minister-nk fogalmazta volt...:(Szoval "xoxoxox",remelem erted???:)Ha nem,-majd "leforditom":)
Google-ba beirtam, h "turn on on screen keyboard", es ez volt az elso talalat ;) Google papa jobarat.
Amugy sokan szidjak ezt a tipust, pedig a Lenovok altalaban nagyonjok, en is imadom a sajatomat (ThinkPad SL500, regebbi tipus, mint a tied) - remelem, te elegedett vagy az Edge-dzsel
Koszi,de a korom miatt, igazi dummy vagyok,igy elmagyaraznad hogyan hozom onscreen-re ezt?Az angol termeszetesen OKAY,mar tobb mint 20 eve...:)Koszi elore is!:)
enyem is Lenovo, valoszinuleg ugyanaz a billentyuzetkiosztas: Fn+Delete (Delet gomb alatt irja, hogy NmLk vagy NumLock, kekkel, azzal kapcsolgatod ki-be)