Lelki terror a munkahelyen (beszélgetős fórum)
Mi a helyzet azóta Veletek?
Ugyanaz, vagy vannak pozitív változások?
Igen, vannak, akinek sikerül. Én is hamar túllépek a dolgokon, de ő még csak most kezdi kiheverni a megpróbáltatásokat. Már nem görcsöl a keze, ha a volt munkahelyeire gondol, de a gyógyszert még szednie kell.
Nem, sajnos a hangulata változó. Az apja részéről elég nagy a nyomás, hogy találjon már valami munkát, de ismerjük a munkaerőpiaci helyzetet...
Szerintem mindenki másként áll hozzá a dolgokhoz...
Nekem eddig csak jó főnőkeim voltak...
Gondom nekem is volt nem is egy...Sőt! Jelenlegi munkahelyemen is vannak, de muszáj tanulni mindenből...
Szerintem próbálja a múltat elengedni és az újnak teret adni...
Tudom nem könnyű, de megtanulható, megtapasztalható... Nekem is sikerült...
hangulata milyen? mivel tolti a napjait?
koszi a valaszt :)
szia SF!
Vegig olvastam a forumot. 2 eve volt mar. Nagyon sajnalom. Lanyod azota is munkanelkuli? Hogy van?
Nagyon cudar vilagot elunk!!
A felmondást. Addig nyaggatták. Az egyik szeme sír, mert bántja a dolog, amúgy meg nem látszik nagyon letörve.
A kedves főnöknő most a következő kollágát kezdte piszkálni a lány orra előtt.
Nem mondhatom, hogy megnyugodtam, mert nem én képzelődtem:-(((
Mindegy, ennél már csak jobb jöhet.
pedig létezik! vegyétek igénybe, ha rászorultok!
Nagyon szívesen:)
Nem tudom.
Majd ha visszahív, és nincs megegyezés, mondom neki ezt a lehetőséget. Negyedórája csend van. Remélem, nem a felmondását írja:-(((
Tudom, csak ez nem vigasztal. Szegény lány meg ott pánikol, hogy most mi lesz. Próbálom rávezetni, hogy legalább közös megegyezés legyen belőle. Hátha hajlandóak.
Nem értem én ezt az egészet.
indok nélkül nem....de ma már mindent lehet, tudod..
főleg a kereskedelemben.
További ajánlott fórumok:
- Lelki terror.
- Házassági gondok, lelki terror? Váljak vagy ne.
- Testi - lelki terror otthon..hogyan tovább?
- Felmondtam a főnök munkahelyi terrorja miatt, és...
- Állásinterjún mi a diplomatikus válasz a: miért hagyta ott az előző munkahelyet kérdésre, ha a volt főnök lelki zsaroló, zsarnok volt?
- Mennyi idő elteltével jöttetek rendbe lelkileg a munkahely elvesztése után?