Lehetséges a terhesség? (tudásbázis)
a 10es erősségű teszt ami am. 50ft vaterán már a nem várt előtt 3-4 nappal megmutatja,hogy terhes vagy e,nálam is így volt.Egy szombati napra nem vártam és kedd du. már halvány pozitív volt.
Egyébként sztem sem érdemes aggódnod,a pharmatex megszakítással szerintem is elég védelmet nyújtott,hogy ne ess teherbe.
A pharmatex önmagában nem megbízható,de megszakítással együtt szerintem igen.
A hormonokra nem tudom,hogy rá lehet e fogni,de szerintem nem.Bár nem ismerem annyira a nuvaringet,de ha jól tudom,akkor nem kerül vérbe,hanem helyileg hat,így az nem keverheti meg a menstruációdat.De lehet,hogy tényleg rosszul tudom,mert csak olvasgattam róla,de használtam és nem is használja senki a környezetemben.
Ha jól számolom,akkor még meg sem kellett jönnie,ne idegeskedj előre! :)
Nekem évekig fájt és feszült a mellem mielőtt megjött,aztán egyszercsak nem.Én is jól beijedtem,de nem volt semmi gond.Egyszerűen ez a tünet elmúlt és örültem is neki.Erre 2 hónapja megint visszajött.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Terhesség lehetséges?