Lehetek fontos neki vagy fogadjam el, hogy neki csak a lánya van? (beszélgetés)
Szóval te állítottál fel egy sorrendet és nem ő.
Miért?
Kisebbségi komplexusod van?
Tök jó, hogy csak 3 nő fontos az életében és nincs valami viszonzatlan szerelem. Szerintem ennyit akart közölni és nem mást.
Teljesen máshogy szeretjük a gyermekünket, anyukánkat, testvérünket és a párunkat. Miért akarod bármelyikkel is felvenni a versenyt?
Én nem lennék 4. egy kapcsolatban sem. Az ember máshogy szereti a gyerekét, az anyját, a testvérét és máshogy élete szerelmét, élete párját már ha az vagy és annak tekint.
A 13 éves lánynak pedig mond meg te, hogy tegezzen. Én vinnék neki valami apróságot pl egy tábla csokit az első találkozásra.
Ez valami verseny, ahol a 4. helyezett a legrosszabb?
Szerintem hagyd az egészet.
Ne akarj versenyezni se a gyerekével, se az anyjával, se a nővérével.
Tudjuk.
Nyitottál erről már fórumot és ott meg is kaptad a 271 választ a kérdéseidre.
Ezek után még mi a kérdés?
Ha ugyanaz, akkor a válasz is ugyanaz.
Nézd vissza az előző fórumot.
Persze...
Tudjuk, a volt asszony a nyugati boszorkány!
Ezt ne!
Gondolom a lány apja nem huszonéves.
Nincs korodbeli pasi?
Az ember a gyermekét másképp szereti mint a párját.
Normális szülőnek válás után is fontos a gyereke, mindig a gyereke lesz és ahol ennyire rajong a gyerekéért ott igen, mindig a gyerek lesz az első,nem te.
Ha gyerekessel kezdessz vagy elfogadod gyerekkel együtt vagy sehogy.
Saját véleményem - saját- sosem kezdenék gyerekessel, pláne ilyen fiatalon ahol a húgom lehetne a gyerek. Gondolom a kedves párod majdhogy nem apád lehetne?!
Egy gyerekes embernek mindig fontos a gyereke, így jó, ha nem vagy rá féltékeny, kedveled, stb., mert ha még sem, akkor ne számíts rá, hogy megkedvel téged.
Majd mond meg te a lánynak, hogy tegezzen.
Szeretem benne, hogy annyira árad belőle a pozitivitás, amikor a lányáról beszél. Tudom, hogy nagyon szereti, és bármit megtenne érte, viszont azt nem tudom, hogy ilyen típusú férfiaknál hogy szokott működni. Tudna ő engem szeretni, vagy számomra nincs hely az életében, csak a lánya és több senki. Illetve pár hete vagyunk együtt, de szeretné, ha megismerném a lányát. 28 vagyok, a lány 13, nem fura ha elkezd majd magázni. Vagy mondjam már most meg a páromnak, hogy szóljon a lányának, hogy ne magázzon?!
Mennyire kell nekem szoros kapcsolatot kialakítani vele?