Hogyan fogadjam el a férjem gyerekét? (beszélgetés)
Sziasztok.. van még itt vki? 😅
Sose lesz jobb. ilyen vagy és kész.
Èn ismerem magam annyira,hogy tudom,nem tudnèk azzal a tudattal èlni,hogy a pàromnak màstòl van gyereke,ìgy annò pàrkeresès terèn is ez kritèrium volt,hogy olyan pasi legyen,akinek nincs gyereke...
Lehet jò pasi,odaadò stb,ha maga a tudat,hogy nem tőled van gyereke teljesen felemèszt.Ìgy jobb megelőzni ezt.
Te is ismerhetted magad annyira,hogy tudd ez neked nem jò ìgy.
Próbáld meg az ő szemével nézni a helyzetet. 14 éves kamasz - emlékszel milyen volt kamasznak lenni? Tele szorongással, mikor még magaddal se voltál kibékülve? Eddig volt egy családja, apa, anya és ő, ami biztonságot jelentett neki. Most a kis világa felborult és bele kerültél Te, azt is mondhatjuk betolakodtál.
Nem kell , hogy a sajátodként szeresd..De el kell fogadnod, hogy van, hogy a párod életének mindig része lesz..és ezáltal valamennyire a kislány anyukája is, sőt lesznek események amikén mind ketten ott lesztek jó esetben,pl. ballagas.
Ne legyél féltékeny a párod múltjára...gondolom neked is van.
Lehet a kislány is féltékeny rád, mert Te többet vagy az apukájával, és a "lopassal" csak felakarja hivni magára a figyelmet.
Neked kell most okosnak lenned, Te vagy a felnőt..
Ha kell a teve, kelljen a púpja is.
Nagyon igazatok van.. megprobalom a ferjemert meg magamert. Koszonom a valaszokat!
Nem, bizony nem kéne irigykedni és féltékenykedni.
Egy babával nem feledteted el a férjeddel a nagylányát. A szülői szeretet képes arra, hogy megoszlik és mégis egyre több lesz.
Igyekezz megismerni azt a "nagylányt",idővel még barátnőnek is tekinthet az anyja mellett.
Az a gyerek semmiről sem tehet. Gondolom tudtad h van gyereke. Nekem is volt olyan ex ,nem is egy akinek volt gyereke. Semmi gond nem volt,sőt imádtak a gyerekei. Magad alatt vágod a fát,ha a gyerek ellen vagy,ha kimutatod,ha nem,a kapcsolatod is tönkrevágod.
Nem tudnád gyerekként kezelni vetélytárs helyett? Erre kellene megoldást találnod.
Meg most mit tudok tenni ha bunkozok vele a ferjem megutal es mint mondtam nincs rajta kivul masom meg tenyleg szeretem..
Mondtam a ferjemnek azt mondja "biztos nem en koltottem el csak nem emlekszem?" Tehat semmi valasz.
Nem eddig is tudtam, de oszinten.. nem is erdekelte a gyereke regebben par orat talalkoztak es ennyi sot at se hozta.. de most konkretan a semmibol nagyon sok idot akar vele tolteni
Azt írtad meglopott...most az írod a gyerekkel normális vagy.Ha bizonyitást nyert ,hogy "ellopott" tőled egy értéket stb.akkor azt tisztázni kell,hisz 14 éves kamaszról van szó.
Most tudtad meg, hogy van gyereke?
Jo igaz.. egyszeruen nem foglalkozni kene vele es masra gondolni csak ez olyan nehez.. annyira rossz egyedul.. na mindegy ez mar mas teszta
Nem! Epp ez az hogy csak idovel lett ez igy
Bocsi...de a felvezető,fórumnyitó írásodból először nem ez jött le,mint amit azóta írtál.Sokan arra reagáltunk.
Tehat ezzel azt akartam mondani hogy lehet azert mert kisajatitom nem is tudom.. de egyebknet a gyerkoccel normlais vagyok nem erez belole semmit
En is irigykedem o is ram.. a ferjemen kivul nincs masom.. szuelimet elvesztettem
Egyebkent is miert mindenki a gyereket/gyerekeket sajnalja? Mikozbe nekik minden szep minden jo.. ugyanis apuci megvesz neki mindent..stb jo tudom hogy ez anyagi de eleve a ferjem maganak valo ja es nem volt felesege az anyjukat nem vette el tehat nem is volt valas es nem miattam ment tonkre a kapcsolatuk
A kapcsolat elején nem éreztél így?
Először azt írtad ,irigykedsz rá,most mást írsz.Jajjj ,hogy nem is él veletek? Bizony ezt a pároddal kell megbeszélni.
Joo de hogy fogadjam el azt a tudatot hogy masstol volt eloszor gyereke? Mikor akaratlanul eszembe jut naponta!! Lehet tul szurke az eletem...
Nem muszáj elfogadnod. Alkalmazkodj, viselkedj normálisan a gyerekkel és tartsd tiszteletben, hogy a férjednek már van egy utóda.
Najo.. tudtam hogy jonnek ezek a kommentek.. eloszor is egy 14 eves lanyrol van szo nem kisgyerekrol es borzasztoan irigykedik ram.. es lopkod.. multkor a parfumomet egyszer egy 20 ezres!!! A felre tett penzembol.. nem velunk el egyebknet neha jon.. es az anyukaja allandoan ri*ancoz engem es kifigural
További ajánlott fórumok: