Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lehet szójaliszttel főzeléket habarni? fórum

Lehet szójaliszttel főzeléket habarni? (tudásbázis)


10. Misaki Itó (válaszként erre: 9. - *Csajszi*)
2015. febr. 16. 19:58
Ja,értem:)
9. *Csajszi* (válaszként erre: 8. - Misaki Itó)
2015. febr. 16. 19:54
Mert keves a szenhidrat benne. Probalom kerulni amennyire lehet. Mar rendeltem konjac lisztet, az lesz a megoldas :)
8. Misaki Itó (válaszként erre: 6. - *Csajszi*)
2015. febr. 16. 18:27

Próbálj ki valami mást..

rizslisztet,zablisztet..

Megkérdezhetem,hogy miért éppen szójaliszt?

2015. febr. 16. 13:54
Én keményítőt szoktam használni.
2015. febr. 16. 13:36
Csak ha esetleg valaki koveti, ma kiprobaltam tk liszt + szojaliszt- nem jo, nem surit (meg tk liszttel egyutt sem).
2015. febr. 16. 10:21
Koszonom a valaszokat
2015. febr. 16. 10:04
Azt mondják, a szója nem a legjobb választás. Én is zablisztet használok inkább, és nálam is jól működik.
3. artmami (válaszként erre: 2. - *Csajszi*)
2015. febr. 16. 08:36
Szia... Én zablisztet használok, mert nem eszem glutént és az remekül működik. Mindenre. Palacsinta, nokedli, rántás, habarás.. Tudom nem ez volt a kérdés, de hátha hasznos lesz ez az infó is... ;)
2015. febr. 16. 07:43
Sziasztok, vki probalt mar fozeleket szojaliszttel habarni, milyen lesz? Mennyi kell belolo a rendes liszthez viszonyitva (tobb, kevesebb, kb ugyanannyi)? Koszonom.
2015. febr. 16. 07:41
Szojaliszttel lehet fozeleket habarni? Besurusodik?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook