Lehet, hogy szégyen, de takarítós videókat nézek, hogy... (beszélgetős fórum)
Meglepődtem az ajánlatom😃
Nálam is van elég nagy konyhakertem+udvar amit rendben kell tartani, gyümölcsfák és jó nagy málnás.
Nem hirdetes.
Csinälja mindenki azt amit szeret.
Neked a kert okoz örömet.
Ez egy rejtetett szegzhirdetés?
Ráadásul nincs többé keménypadlón partvissal-lapáttal bénázás, tovalibbenő porcicák, a hajlítható szárú bedugható ágy alá. Enyém nem ilyen, de a kefés fej remekül kotorja a szőnyeget, hajszálnak esélye nincs beragadni.
Akkor meg egy jó akkus kell. Nekem amióta az van nagyon szeretek porszívózni, főleg hogy a lézer fényben mennyire látszik minden porszem. Rendesen függőséget okoz nálam 🤣 Van, hogy csak a konyhában akarok kicsit felporszívózni, de látom máshol is ott a por és az a vége hogy végig megyek az egész lakáson 🤣 nincs kábel, meg előszedès meg konnektor stb. Csak fel kapom és megyek is. A 100nm kb 10-15 perc. Mivel brutál jól szív, nem is kell többször átmenni egy részen.
Miért lenne ez szegény. Én is sokszor így csak alól kedvet, pedig alapból szeretek takarítani, na de ha úgyis fáradt az ember vagy valami baja van kell kis motiváció. Ráadásul tök jó tippeket is el lehet lesni. Én pl főzni nem szeretek, ebben sincs szégyellnivaló. Sütni meg szeretek.
Szia. Sokan mondják, még nem próbáltam, lehet ideje lenne már.🙂
Nagyon szeretek a kertben lenni,feltölt energiával.
En rendelem a kajät, igy fözni räm nem kell.
De kerti munkära Budaörsön szivesen alkalmaznälak jövö nyärra.
Kerti munka a legjobb. Ásás, gazolás, kaszálás, öntözés, mindet szeretem, bent takarítani nem😄
Dettó.
Inkább kifestem az egész házat ,vagy felásom a kertet de a főzéssel a világból ki lehet kergetni.
Két napra készítek több féle ételt.
Egyébként nagyon jól főzök ,csak nem szeretek.
Szia.
A tutti megoldás, szerintem zenehallgatással egybekötni.
👍😁😊👀🍀👍😀😁😊
Én mindig egy Bud Spencer filmet "nézek" hallgatok takarítás közben, kb 20 éve, és jókedvvel csinálom. E nélkül el se tudnám képzelni 😅
Ha te kapsz 20-t azért a melóért , keress valakit aki 10-15ért elvégzi
Nekem van egy napi rutinom, és nem zavar, hogy abban van takarítás is. Én főzni utálok;)
Ismerek vagy két asszonykát akik állandóan azt csinálják, rettentő ideges fajták.
Port törölni nem szeretek, bútorokat, ajtókat törölni sem. Még a felmosás mondjuk, dehát azon kívül sokmindent meg kell csinálni.
Nem ismerek olyat aki szeret takarítani. Olyat igen aki ha nem takarítana halálra unná magát, elvégre szomszédolni, pletykálkodni se mindig lehet. Az biztos hogy tip-top tisztaság van nála, de azért na! Magával meg nem törődik. Pukkan lefele és hagyja.
Én úgy vagyok, hogy ha nagyon muszáj akkor már megcsinálom. Elvégre nem én vagyok a lakásért, hanem a lakás van értem.😜 Egyébként nekem csak elkezdeni nehéz, ha hozzáfogok, alig bírom abbahagyni.😀
Szerintem a legtöbben nem örömmel csináljuk, bár a végeredmény engem örömmel tölt el, igaz, addig el kell jutni :D
Ha sok a meló, engem is sejhajon kell billenteni, hogy hozzáfogjak. :D
Gondolkodtunk már rajta, de nálunk nagyok sok akadály lenne, nem igazán tudna hatékony lenni. Nem családiban és nem panelben lakunk, hanem társasházban, tetőtérben 😢
Én is utálok takarítani..... Tényleg csak azért csinálom, hogy ne egyen meg minket a kosz.
Mióta van robotporszívóm, csak havonta 1x veszem elő az akkust, hagyományost sosem.
Igaz, itt nincs masszívabb piszok, emeletesben lakunk. Családiban más.
Egyáltalán nem szégyen! Én is utálok takarítani, főleg porszívózni.
Előfordult, hogy engem is megnyugtatott, de nehéz hozzáfogni :)
Dehogy szégyen. Engem megnyugtat, kikapcsol egy kisebb takarítás, de én sem hobbiból csinálom, hanem, mert kell. De nem erőltetem, ha nincs hozzá kedvem. :D
További ajánlott fórumok: