Lehet hogy berepedt / eltörött az orrom.. érdemes orvoshoz fordulni? (tudásbázis)
Nekem nem dagadt be és nem kékült be az orrom, amikor eltört, szimplán vérzett.
Hógolyóztunk és, ahogy futottam, mindig hátra néztem, hogy repül e a hógolyó, egyszer, egy ilyen hátranézés után ott volt a zsuk (kis teherautó) és neki rohantam arccal.
Ömlött a vér az orromból, így hóval jegeltük. Nem mentem dokihoz, mert nem gondoltam, hogy történt bármi.
Majd kb. 25 évvel később, egy gégész azt mondta, hogy el volt törve az orra, ugye? Én meg csak lestem, mert nem tudtam róla, aztán eszembe jutott a hógolyózás:DDDD
Tehát, ha nem érzed úgy, akkor ne menj orvoshoz. Nekem magától összeforrt, nem lett görbe, stb.
Egyszer párom nyomogatta a pattanásom a fülem mögött, mivel imád kurkászni. 😁
Csakhogy lecsúszott az ujja ahogy megrántottam a fejem. Utána egy fél évig én voltam a legérdekesebb anyuka a játszótéren. Kattogott a fülem ahogy huzogattam a fülcimpámat. 😁 A gyerekek imádták! 😄
Igyál meg valamit, amit szeretsz.
Az se használ az orrodnak, de legalább jól tud esni.
További ajánlott fórumok:
- Miért félünk orvoshoz fordulni? (általános)
- Miért nem akar a szenvedélybetegek nagyrésze orvoshoz fordulni?
- Köldöktől jobbra állandó fájdalom nem túl erős de állandó.Szükséges orvoshoz fordulni, vagy mitől lehet?
- Patkányharapással orvoshoz kell fordulni?
- Pattanásos bőrrel és túlzott szőrösödéssel melyik orvoshoz érdemes fordulni? Bőrgyógyász vagy nőgyógyász?
- Viszeres problémával milyen orvoshoz érdemes fordulni?