Lehet, hogy baj van... (beszélgetés)
Ugyan már miért kapna ? Máskor se kapott !
Pedig volt már néhány ilyen Bibliai eset !
Hát akkor már nem is lesz !
Ha csak nem a szentlélek által !
lényegtelen. ismét győzött a túlerő. :P van amit az ember nem tud.. ez tény. és kérdezni jobb mint butának maradni..
és van amit bizonyos kor után illik tudni ergo ennek a kérdésnek már elvileg tisztázottnak kellett volna lennie :)
Én meg mai dátumot láttam,és nulla törzspontszámot:)
De valószínü,hogy most is olvas minket,és nemsokára regizik újra,és majd megint felteszi ugyanezt a kérdést.Jobb esetben vesz egy tesztet.
Hát már nem tudom megnézni,mert már nem felhasználó.De én úgy láttam,hogy ma regizett,megnéztem.
De úgy látszik ennyi volt.
Nagyon igazad van,ez a kérdés már fel volt téve,tényleg más nicknéven,és tényleg 17 éves volt még akkor,de tuti ugyanaz a kérdező.
És már akkor ezren mondták neki,hogy nem terhes.
Kedves fórumindító.Szerintem már annyi idő eltelt amióta másik névvel ugyanezt kérdezted,hogy azóta már millió terhességi tesztet csinálhattál volna,és nem kérdeznéd meg ugyanazt mégegyszer.
És még csodálkozol,hogy viccelődnek az emberek?
Ja és úgy emlékszem,hogy erről anyukádat is megkérdezted,aki szintén azt mondta,nem lehetsz terhes.
hát valószínűleg azok akik ilyen okosságokat kérdezgetnek azok elvihogták neaggyisten el esemesezgették a biosz órákat.
Nem biztos hogy mindegyiknek annyi esze van mint egy marék szárított molylepkének inkább a nemtörődömség és a felelőtlen kivagyi "velem úgyse lesz ilyen" felfogás vezet a "teszt fölött izzadós egy csík lesz- e" pillanatokhoz... (és a teljesség igénye nélkül még ki tudja mennyi más tényező )
Igen,sokan rácsapnak egy ilyen fórumra,mind gyöngytyúk a takonyra:
"gyakoroljunk már a fórumindítón egy kicsit"
Mintha ők még nem izgultak volna soha,nem bontogatták remegő kézzel a tesztet azon izgulva,hogy jaj csak 1 csíkos legyen.Még ha valószínűtlen is a téma,ezt mindig elfelejtik...
erről eszembe jutott egy vicc :)
3 sperma beszélget
1.: én gyönyörű hosszú szőke hajú bombázó leszek ha odaérek elsőnek!
2.:Fúúú én meg izmos jóképű fickó leszek, mindenkit leveszek a lábáról én leszek az első!
Mire a harmadik. Akkor húzzatok bele gyerekek mert még csak a torokban járunk...
Kedves foruminditó!Arra vigyázz még nagyon,nehogy orális szex utján is teherbe ess,mert akkor már 2 gyermekes anya leszel!
Remélem nem ez lesz a következő forum kérdésed,hogy segitség a barátom a számba élvezett,most terhes lettem??
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?