Lehet gyomorfekély? (tudásbázis kérdés)
Máris működik a Hoxa távgyógyító ambulanciája.
Vizsgálat nélkül egy orvos sem ad diagnózist, sőt kér hozzá labort, UH-ot, endoszkópiát vagy CT-t , MR -t, szövettant. Tehát ne innen várj megoldást.
Persze leírhatom, hogy szerintem nem gyomorfekély, inkább epekő . De akkor mi van ? Nem vizsgáltatod ki magadat? A jövő héten meg valamelyikünk így a neten keresztül megoperál.
Inkább azt tanácsolom, hogy ha csak telefonon is elsőként a háziorvosoddal beszélj és a továbbiakban az ő tanácsa szerint cselekedj. Egyébként meg javulást!
Tudom, az orvos biztosat tud mondani, de amíg nem jutok el, szeretnék érdeklődni.
Hosszú, stresszes időszak közepén kezdődött, hogy közvetlenül evés után (általában főétkezés) elkezd szúrni a gyomrom, mindenhol, nem egy, meghatározott ponton. Olyan érzés, mintha sok apró kést szúrnának bele. Más panaszom nincs, az emésztésem rendben van, csak ez a szurkálás gyötör. 2 hét múlva megyek gasztroenterológushoz, de gondoltam, megkérdezem, hátha másnak is volt ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ha gyomorfekélyem lett a stressztől, az is kimutatható vérből?
- Orvos nélkül meggyógyulhat-e a gyomorfekély?
- Gyomorgörcs (idegességet leszámítva), csak gyomorfekély miatt lehet, és ha igen kell-e hónapokat várni a gyomorvizsgálatra?
- 19 évesen lehet gyomorfekélyem? Akinek volt már gyomorfekélye, meséljen el róla mindent!
- Tudna valaki ajánlani vény nélküli gyomorvédőt gyomorfekélyre?