Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 19 évesen lehet gyomorfekélyem? Akinek volt már gyomorfekélye, meséljen el róla mindent! fórum

19 évesen lehet gyomorfekélyem? Akinek volt már gyomorfekélye, meséljen el róla mindent! (tudásbázis)

2011. jan. 3. 17:37
Úgy tudom, hogy a gyomorfekélyt egy baktérium okozza.
2011. jan. 3. 14:34

drága

nem attól kapsz fekélyt, amit megeszel, hanem attól amin rágódsz ( gondolatban)

ismerd meg a tested müködését, és magad megoldhatod a problémát, megszüntethetsz minden

fájdalmat, bajt.

sok sikert

az élet egy utazás....

a leg több amit elérhetsz, hogy testi leki békében élsz magaddal.

erre törekedj....

3. misz
2011. jan. 3. 14:00

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. :(Mindenképp vizsgáltasd ki magad!

A gyomorfekély nem korfüggő sajnos. Először UH-t csinálnak, meg h.bacis fújós tesztet, az nem fáj. Ha nem találnak semmit és továbbra is fáj, akkor jön a gyomortükrözés, 24 órás PH vizsgálat, nyelés-nyomásvizsgálat, refluxos röntgen. Ezek már húzósabbak. Biztosan adnak gyomorsavlekötőt és gyomorvédőt. Ha segítenek, akkor vagy reflux, vagy fekély.

De ha nem, akkor érdemes más irányba elindulni. A pánikbetegség lehet szív- és gyomortünetű. A gyomorpánikra is simán ráillik, amit írtál. Akkor teljesen más gyógyszerek kellenek. Bármilyen hihetetlen, de ezekre a gyógyszerekre is megszűnhetnek a panaszok. Ha szervileg semmit nem találnak, akkor nagy valószínűséggel ez lesz a betegséged.

Mindenképp menj orvoshoz, mert ez nem játék!

Jobbulást, gyógyulást és a dolgaid rendeződését kívánom! :)

2011. jan. 3. 12:53
Az apámmal szinte nap mint nap veszekszünk, mivel alkoholista és idegbeteg ember. Leginkább ő szemétkedik velem egészen addig míg úgy felidegesítem magam, hogy rosszul leszek. Minden napom stresszes, ráadásul étvágyam sincs. Tegnap úgy elkezdett fájni a gyomrom, hogy nem bírtam felkelni. Nem akarok szólni apának, de félek, hogy ez fekély lesz.
2011. jan. 3. 12:53
19 évesen lehet gyomorfekélyem? Akinek volt már gyomorfekélye, meséljen el róla mindent!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook