Legváratlanabb örömöd az életben !.... (beszélgetés)
Egyik ilyen, nagyon emlékezetes esemény az volt, amikor a pasim (immáron férjem) megkérte a kezem hat évvel ezelött.
Még van jónéhány!... :-)
Nagyon kedves tőletek csajok:)Így lesz!!!
De térjünk vissza az eredeti témához:DDD
Nekem még nem volt részem benne.
Legváratlanabb szomorúság..szerelemem halála 19 évesen,barátnőm halála 25 évesen,életre szóló betegség..27 évesen.
Tudom nem ez volt a kérdés,csak ez is az élet része...és nagyon várom a váratlan örömöt:DD
Nekem több is volt.:) A második lányomat nem terveztük, tényleg váratlanul jött, de nagyon örültünk neki, igazi meglepi volt!:)
A 30. szülinapomra egy nagy meglepi partit kaptam, csupa jóbaráttal, ismerőssel. Egyáltalán nem számítottam rá, váratlanul ért.
7 éve pedig kaptam a férjemtől egy kis puli kutyát. Nagyon régen szerettem volna, de nem volt lehetőségünk tartani.
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Segítsetek kérlek! 30 évesen hol a helyem az életben?