Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt? (beszélgetős fórum)
... meztelenül... :D)))
És ki vetítené a filmet? Egy idő után ezek kicsit uncsivá válnának.
Most tényleg, erre vágysz? Itt vagy még egyáltalán?
Na mindegy, legalább egy jót röhögtem, eddig, most olvasom tovább, mert úgyis nehéz, hosszú napom volt, jól esik a nevetés.
Erről eszembe jut a Legyek ura, ahol éppen ennek ellenkezője valósul meg, teljesen más szabályok alakulnak ki és érvényesülnek.
Valaha voltak ilyen vágyaim, hogy milyen jó lenne egy lakatlan szigeten élni, nyilván valami irreális, idealista elképzelésem volt erről.
Azért ha megtudnám, hogy én maradnék egyedül a világon, hát az szörnyű lenne. Volt egy könyv, amit nagyon szerettem, ilyesmi témát boncolgat, Isteni kegyelem Malamudtól.
Ez valami jó magyar/fórumos szokás. Az a baj ebben, hogy ahelyett, hogy érdekes építő hozzászólásokból esetleg még valami hasznos és jó beszélgetés kerekedne, teljesen elviszik, leépítik, érdektelenné teszik a témát. Ezért aztán mindenki nyit 1 új topikot, új címmel, és azoknak sorra ez lesz a sorsa. Valahogy a "való világban" is hasonló a helyzet.
Az is vicc, hogy nem mernek saját nick névvel témát indítani sokan, pont ezen okok miatt. És tényleg, ha valakit nem érdekel, lépjen tovább, nem kötelező hozzászólni.
Mármint akit iritál, jól írja!
Trollt ne etessünk, az neki a Kín,, majd megúnnya,
Ha meg nem,ignor vagy nevessük ki!!
Jól mondom?
Én már gondolom kire gondol!
Jól írja!👍
Rendben, írd meg neki privátban az észrevételeidet, de a fórum maradjon a felvetett témánál, ami nem a fórumindító személye.
Köszönöm szépen.
A társadalom egy közösség, amely egy közös cél - a fennmaradás - érdekében jött létre, amelynek az elérésében a csapat minden tagjának oda kell tennie magát a képességei és a csapat által megalkotott szabályok szerint. Aki ezt felrúgja, az érthetően a partvonalra kerül, mert veszélyezteti a csoport sikerét. Már az oviban sem szívesen játszanak olyannal, aki nem tiszteli a játékszabályokat. Ez szerintem teljesen érthető.
Persze lehet kivonulni, ld. Ben Fogle féle vademberek, de teljesen kivonulni csak kevesen képesek és hajlandóak. A többi csak fotelhisztéria.
Már megint ez a terelő szöveg. Minden Hoxa tagnak jogában áll bármelyik fórumot olvasgatni és ha akar, mert éppen teljesen más a véleménye vagy a meglátása, akkor bármelyik fórumhoz, akár a fórum kiírójához is hozzászólni, válaszolni, akár a kiíró személyét illetően is, azzal a megkötéssel, hogy nem lehet sértő az a kiíróra nézve. Az persze más kérdés, hogy ki mit tart egyszerű megállapításnak, vagy éppen sértőnek.
Ezt a fórum kiírójának is tudomásul kell vennie. Ez egy közösségi oldal, ha valakinek ez nem tetszik, akkor olvasgasson inkább újságot vagy keressen magának más elfoglaltságot.
A hasznosságot nem az én szemszögömből írtam az említett esetnél, de valahogy meg kellett védenem magam, ha állandóan haszontalannak, meg naplopónak bélyegeznek, hadd védhessem meg magam legalább.
A példát nem kellett volna felhoznom lehet. A lényeg, hasznosság és erkölcs nem jár mindig együtt. Sokan sokkal durvábban támadnak engem és nekem óriási a türelmem, de egyszer nálam is elszakad a cérna.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül maradtál? Hogy éled meg?
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- A letelt gyes után is otthon maradtál? Hogy telnek napjaid?
- Elmentél, mégis itt maradtál...
- Ünnepnapi lelkesedes! Hol maradtál!?