Legjobb tűzhely (beszélgetős fórum)
Látom, töröltettél néhány hozzászólásomat. Remélem, azért sokan elolvasták és jót röhögtek. Hiába, nehezen viseled a kritikát...
A feltételezésed sértő!
Álmodik a nyomor. Inkább megyek és letakarítom a tűzhelyem😛
Az asszonyt is cselédnek nézed otthon?
Ablaktisztító?
Kipróbálom;)
köszi!
Kb. annyi idő, mint egy régi tűzhely takarítása.
Nem kevés.
És nem is maga az alap a munkás, hanem a vasak.
Utálom.
Időnként beteszem a mosogatógépbe, de jellemzően kézzel sikálom le minden főzés után...
Ja, nem zsíroldóval, mert azzal csak kb. havonta egyszer szoktam...
Igen, jól néz ki, de soha többé nem vennék. A legnagyobb hiba, amit elkövettem az az volt, hogy maga a lap is fekete:(
Igen, valóban hihetetlen... Maradjon is mindig így.
Persze, ez esetben nem értem miért van szükséged a zsíroldóra? Csak áttörlöd portörlővel és olyan, mint az új.
Van egy nyaralóm Fonyódon. Nincs kedved eljönni letakarítani egy ilyen gáz izét? Tudod, olyanra, mint amilyen az új. Köthetnék üzletet: ha 10 perc alatt végzel vele, akkor kifizetem neked az utiköltséget, meg egy takker órabérét is. ?
Persze, ugyanúgy tisztítható. De kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt takarítasz le egy ilyen gázfőzőlapot, amire ráégett a főzelék. Egy indukcióson ez nincs egy perc.
De hát te tudod, neked biztosan magától megy...vagy a takker csinálja, ha megfizeted.
ezt néztem ki
Hát nem tudom...
Visszasírom bármelyik tűzhelyemet:(((
Néhány éve lecseréltem főzőlapra és beépíthető sütőre.
A főzőlap gázos, a sütő villany.
Egyik sem romlott el, de sokkal jobb volt tisztítani a tűzhelyet. Ez a fekete főzőlap borzalom. A gombok nem zavarnak, azok mindig szépek, persze maga az alap is, de fekete, így csak úgy tudom elviselni, ha nem nézek rá;)
A főzőlapunk indukciós, Cata-C típus, valami spanyol gyártmány. 6 éve megvan, egy álom.
A sütő Elektrolux, mindkettő villannyal megy.
Olyat vegyél, aminek nincsenek kiálló gombjai. ( Vagyis érintősek: touch controll ) Akkor nincs ami elkoszolódjon, egy mozdulattal letörlheted és mindig tiszta lesz.
Bosch és AEG között hezitálok. Inkább Bosch.
Electroluxra haragszom, 3 év alatt tönkrement a hűtőm.
Felül gáz,alul elektromos kellene.
Neked melyik tűzhely vált be?
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Melyik kombinált tűzhely a legjobb?
- Elektromos tűzhely - melyik a legjobb? (márka, ill. főzőfelület milyensége is érdekel)