Legjobb barátnő/lelkitárs kereső (beszélgetés)
Majd írd meg, hogy hogy sikerült, érdekel! 🤗
Igen, nem szép dolog az ilyesmi, én sosem csinálnék ilyet...
Azért valahol fáj, mert gyerekkorom óta jóban voltunk. Unokatesóm unokatesója.. És most szombaton unokatesómnak szülinapja lesz, tart egy kis családi bulit ahova ez a lány is jön. Kicsit tartok a dologtól, de majd kiderült, hogy alakul.
Erika, igen, ez is nagyon szemét dolog.. Azért mert valakinek párja lett, miért kell a barátokat hanyagolni? Sose értettem ezt meg. Az említett unokatesóm volt a legjobb barátom (ő fiú), mindig mindent együtt csináltunk, együtt mentünk bulizni, nyaralni, most szerelmes. Havonta 2x ha beszélünk, pedig közel is lakik.
Talán hasonló a történetünk, igaz én csak 20 vagyok, de nekem is volt egy legjobb barátnőm, de szerelmes lett egy Németországban élő srácba, azóta is dúl köztük a szerelem, viszont a mi 5 éves barátságunk kidobta.azota sem beszélünk.
Megértem a helyzetet!
Szívesen látlak, illetve látunk!
Ha szeretnél beszélgetni, vagy barátkozni, nekem is írhatsz!:)
@erikaszoke2000@gmail.com
Képzeljétek a legutóbbi "barátság" amit utólag már nem neveznék annak, azért szakadt meg, mert a csaj (szlovákban él a pasijánál és van 1,5 éves gyereke) megsértődött, mert tavaly nem hívtam el Strand fesztre. Közös ismerősökkel mentem én is, engem se hívtak, csak megkérdeztem mivel mennek, mondták, hogy vonat, oh mondom azon van hely bőven, megyek én is.. És tavaly aug óta nem beszél a csaj velem emiatt. Februárban egy buliban találkoztam vele, odamentem köszönni, de nagyon flegma fejet vágott, megkérdeztem mi újság (gondoltam nem alacsonyodom le), de csak flegma csücsörítős fejjel nézett előre. Kérdeztem, hogy akkor nem beszélünk? Vonogatta a vállát, mire mondtam, hogy jó, és ott hagytam.
Anyámék csak annyit látnak, hogy nincsenek barátaim, és valószínűleg az én hibám, hogy nincs szinte egy se.
De most ilyenekkel barátkoznak, akik 30 évesen anya létükre megsértődnek egy ilyenen??
Sziasztok!
Ezt a beszélgetős fórumot azért hoztam létre, hogy aki vágyik egy legjobb barátnőre, vagy egy lelkitársra, akkor itt megtalálhatja.
Írjatok nyugodtan, akár Nekem, ugyanis én is keresem a legjobb barátom, akár annak az illetőnek, akivel szimpatizáltok.
Puszi Nektek!🤗❤️
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb társkereső oldal?
- Melyik a legjobb társkereső magányosoknak?
- Melyik a legjobb álláskereső portál?
- Melyik a legjobb magyar nyelvű szókereső játék, amiben négyzetrácsos táblán lehet a betűk tetszőleges összekapcsolásával szavakat alkotni?
- Szerinted melyik a legjobb internetes álláskereső portál?
- Ausztriában melyek a legjobb társkereső oldalak, facebook csoportok?