Legalább három napja töröm a fejemet, miért is vagyok én... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pont nem, a közgazdász diploma kb 20 éve nem "jogosít fel" mérlegképes könyvelői feladatok elvégzésére, így pl beszámoló aláírásra sem.
Arról nem is beszélve hogy mit értünk közgazdász diploma alatt. Nálunk van aki közgazdász-hr irányon van, de van logisztikus, kereskedő, kontroller, pénzügyi vezető. Egy sem könyvel, saját bevallásuk szerint nem is értenek hozzá.
Mióta vagy szakmán kívül? Dolgoztál valaha közgazdászként?
Van annyi megtakarításod, hogy ha visszakerülsz a szakmádba kitömd a fizetésbeli lyukakat? Ha nincs gyakorlatod, túl nagy a kihagyás akkor a diplomás munka legalján kezdesz (megint).
A legnagyobb baj pedig az ha gyakorlat nélkül pár évet lehúzol szakmán kívül, akkor gyakorlatilag lenullázod a diplomádat, mintha soha nem is lett volna.
További ajánlott fórumok:
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Három napja lázas vagyok. Más bajom nincs. Mi lehet?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?
- Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül?
- Annyira naiv vagyok ötvenhárom évesen...hogy az már ciki...
- Szomorú vagyok, hogy elhunyt férjem nagymamája. De legalább...