Lakáshitel 2009-ben? (beszélgetés)
Szerintem ezt a banknál kell megkérdezni, mert mindegyik bank máshogy kezeli ezeket a kérdéseket.
Úgyhogy így, konkrétumok nélkül nemigen lehet tanácsot adni.
Valaki tud itt nekem segíteni?
Ha van egy lakáshitelünk egy bizonyos banknál, meg van 2 személyi hitel egy másiknál, akkor a két személyi hitelt ki lehet váltani úgy, hogy a laáshitel mellé egy szabadfelhasználású hitelt tennénk? Persze ugyanannál a banknál vennénk fel, így gondolom rá lehene terhelni!!!
Valaki, aki ilyet csinált már, segítsen! Köszi
Ki tudja pontosan, hogy mit is takar a bánatpénz??? Mivel 100% hitelből oldjuk meg a lakás vásárlást az ingatlanközvetítő ilyet kért!
Köszönöm: Rita
Tényleg az elhangzottakat olvasva, valóban tanácsos utánanézni a lakáshitelnek, de azt alaposan és tényleg melyik bankhoz érdemes fordulni, főleg 2009-ben, mert változnak a feltételek és valamelyik tényleg kedvező ajánlatot tud adni az ügyfélnek.
Akik figyelemmel kisérték az ingatlanpiacról szóló műsort, amit a Váczi Gergely vezet, talán ilyesmikben tanácsot ad. Nehogy tényleg a kölcsönt felvevő a két szék között a pad alá essen. Mindenféle információra szükség van mindenképpen és megkeresni a legkedvezőbbet.
Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91
Egyiket sem!
Mekkora összegről lenne szó?
Ha a hitel még mindíg érdekel, próbáld a fundamentát.
Sziasztok !
Valaki tud segíteni, Euró alapú vagy svájci frank alapú lakáshitelt érdemes felvenni most ?
Köszi
????????????????? Tudsz megoldást? És mi lenne az, elárulod? És még családbarát is?
Én tudok megoldást.Nagyon családbarát.Mennyi kellene? 8 M?elég volna.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat. Ha valaki tud valami okosat az legyen szíves írni. Kösziiiiiiiiiiiiiiiii
Állítólag szinte teljesíthetetlenekkel. Nekünk az Ersténél van, de több, mit 50 %-os önerővel, viszonylag magas havi jövedelemmel, én meg közalkalmazott vagyok, ami szintén előny. Mi minden gond nélkül megkaptuk a gazdasági válság kirobbanásakor. Olyannyira, hogy én paráztam, a bank meg annyira egyértelműnek vette, hogy el is felejtette közölni, hogy megkapjuk. Egyszer csak hívtak, hogy melyik időpont lenne a jó? Kérdeztem mihez. Hát a szerződést aláírni. Ja mondom megkaptuk a hitelt? Ja hát persze, gondoltam nem hívom, mert egyértelmű. Na köszi, én meg nem aludtam éjszakánként. Válasz: ja, bocs, nem gondoltam. De állítólag az Erste az még mindig a legengedékenyebb.
igen ha jól tudom akkor talán 2 bank ad mot hitelt de hogy milyen feltételekkel azt nem tudom
Szia! Akkor Nektek szerencsétek volt... Persze elég durva a törlesztő. De csak javul a helyzet valamit?
Csak az a baj, hogy most annyira szigorítottak, hogy pl egy ismerős a havi 400ezres fizetésére nem kapta meg a hitelt:-(
ja azt elfelejtettem hogy nekünk 2-2,5 hét alatt megvolt minden ugyhogy mondhatom gyorsan ment és ez az otp fészekrakó
szia! mi két éve ugyanilyen cipőben jártunk nálunk már volt gyerek a szocpolt meg is kaptuk 450ezer sőt nekem még jövedelmem sem volt ez sem volt gond de foglalóra esetleg felujitásra minden képp kell pénz mi ezt a gyorshitelel oldottuk meg gyorsan ment minden csak most van baj mert akkor fizettünk 48ezeret most meg 82ezret
Olyan másfél hónap volt, de elég kacifántos volt a dolog. Nem lett meg időben a lakhatási engedély, földhivatal is szórakozott egy sort. Volt hitelügyintézőnk, nélküle hülyét kaptam volna. De arra viszont gondolni kell, hogy egy hitelnek a kezdeti kölcségei baromi magasak. Értékbecslés, folyósítás, földhivatali díj, tulajdoni lapok, közjegyzői díj. És akkor erre jön még az ügyvéd, és az ingatlanszerzési illeték.
De jó Neked...Mennyi idő volt az ügyintézés? Gondolom több hónap...Megkérdezhetem, hogy kértetek-e segítséget hitelügyintézőtől? Szerintem mi fogunk...
Na ebben az egyben van mázlink, a férjemnek nagyon keresett szakmája van. Még ha meg is szünne a munkahelye, akkor is már másnap lenne munkája. De közel sem néz ki úgy, hogy megszünne.
Már túl vagyok rajta. Mi új építésű házat vettünk.
Benvik! Esetleg Te is hitel előtt állsz?
Fészekrakó hitelben nem jártas valaki?
megértelek,de én most nem mernék belevágni,főleg,hogy sorra szünnek meg a munkahelyek
Megértem...ha nem kezdjük el a hitelt fizethetünk albérletet.És az sem jobb:(
Akkor így jártam. De ha nem lépem meg, akkor soha nem jutok egyről a kettőre. 60 éves koromra sikerült volna kb összespórolni a pénzt:-(
Ott viszont nincs szocpol:-(
De ez rendeződni fog, ha visszaáll a forint valamennyire. És az elemzők szerint mégjobban is járnak azok, akik most veszik fel. Nekünk le is vezették, van benne valami. Na de megkapni, az már nehezebb kérdés.
További ajánlott fórumok: