Lájkolás (beszélgetés)
Akkor mi a fenéért érdekel, hogy más miért nem szivecskézik? Lehet másnak löki már a szivecskét.. :P Lehet neked löki?
Lehet filteres és nem ismer meg?
Honnan tudod, hogy fürdőruhában volt az illető, mikor kitette a képét a gyerekéről?
Még évekkel ezelőtt történt, egyik ismerősöm új képet tett ki az FB-re. Profilképet. Majd rám írt, hogy mi a baj a képpel? Mondtam neki: nincs vele semmi baj. Csak nem hagyta nyugodni, a végén kibökte nem lájkolták elegen (köztük én sem) és szerinte ez amiatt van, mert nem elég jó. Most erre mit lehet mondani?!
Értékes hozzászólás, köszönöm!
Pedig sokaknál az az értékmérő. Az annak a visszajelzése, hogy ő "valaki". Én például azt sem értem, hogy valaki miért tesz ki a gyerekéről egy képet nyilvánosan, ráadásul fürdőruhában. Dehát kell a lájk.
Én pedig úgy gondolom, hogy a feleségem jobban szereti az édesanyját, mint engem, mert az ő neve előrébb van a telefonjában, mint az enyém. :-(
Vannak bajok, ha bárminek az értékmérője a "lájkolás", általában a legostobább hozzászólások, megosztások kapják a legtöbb "lájkot" egyébként is.
Persze, de nem olyan szinten, mint ahogy te gondolod:)
Nem tudom. Nekem nincs kint 🤷♀️
Azt írod, hogy annak van jelentősége, ha megváltoztatja azt a részt, hogy "kapcsolatban xy-nal". Ezt a gondolatmenetet visszavezetve, akkor annak is van jelentősége, ha valaki kiírja, hogy egyáltalán kapcsolatban van valakivel. De ha annak nincsen, hogy lájkol-e vagy sem, akkor annak miért, hogy kint van-e, hogy kapcsolatban? Hiszen ők ketten tudják, hogy abban vannak.....
Ezek szerint mégis van jelentősége, hogy ki mit lájkol. Ha másra nem jó, nagyon unatkozó egyéneknek okot ad az agyalásra. Este megkérem a férjemet, hogy kezdjen el random lájkolgatni és szivecskézni képeket. Had szőjenek összeesküvés elméleteket azok, akiknek nincs jobb dolguk, mint elemezni a fb életünket.
Mégiscsak van, ha rászóltál :)
1 éve, de külön élnek. Mindkettő elvált, a férfinél a gyerek heti váltásban van, így általában a "szabad" hetén találkoznak. Vannak közös utazások, és bár most épp gyerekmentes hete van a férfinek, a nő nélküle van a Balatonon az ő gyerekével és ki tudja még kivel.
Nekem az uram szinte sose lájkolta korábban a dolgaimat, úgy kellett raszolni, hogy ez milyen már 😀😅 azóta lájkol😅🌅 sztem nincs jelentősége
Annak van jelentősége, ha megváltoztatja azt a részt, ahol az van, hogy "kapcsolatban vele:".
Mikor megismertem még net se nagyon volt, nem hogy like.
De nekem furcsa, hogy valaki számára ilyen fontos mérföldkő a kapcsolatában a like vagy szivecske.
Szerintem ezt az energiát inkább fordítsd arra, hogy csak úgy szereted :)
A "Tetszik" egy gombnyomás/kattintás, míg a szivecskét ki kell választani egy listából.
A nők hajlamosak ezeknek túl nagy jelentőséget adni. Hajlamosak azt hinni, hogy párkapcsolatban vannak, de a "párjuk" ezt nem így látja.
Mióta vannak ők (ha már így tetted fel a kérdést) párkapcsolatban? Ugye nem csak chatelnek egy ideje?
Na igen, de ezek szerint te sosem lájkoltad. És nem egy idő után nem lájkoltad?
Lehet, hogy már nem szereti, csak tetszik neki
Jesszus, ne vonj már le hülye következtetéseket. Én pl. sosem like-olom a férjem képeit, ettől még pont úgy imádom...
Sziasztok!
Tudom-tudom, hogy a facebook és insta világa sok esetben csupán látszat, mégis felteszem a butuska kérdésemet. :) Szerintetek van jelentősége annak, ha egy párkapcsolatban a páros férfi tagja egy idő után nem szivecskézi, csupán lájkolja a nő képeit? LÁTSZÓLAG jól megvannak.