Lagzis sátrat hol lehet bérelni? (tudásbázis)
4. vkatka
2010. szept. 18. 11:46
Mi béreltünk sátrat, a városban több ember is foglalkozik direkt lakodalmas sátrak bérbe adásával. Ők általában adják hozzá az étkészletet, tányérokat, asztalokat is, és segítenek a felállításában. Biztos van ilyen ember a Ti környéketeken is. Nézz utána.
3. TSydy
2010. szept. 17. 23:45
Szia! Katonai étkezősátor a becsületes neve és még pár éve is mikor még voltak laktanyák lehetett bérelni. Megvenni nem, mert horribilis volt az ára, több százezer forint.
Mióta nem nagyon van laktanya (lassan még egy-két átszervezés oszt' már honvédség sem) azóta már bérelni sem lehet, a használtabbját pedig eladták. Próbálj meg rendezvényszervező cégeket keresni, hátha nekik van hasonló, esetleg vettek katonait és ők adják bérbe.
2. Szilvamama
2010. szept. 16. 10:29
Tűzoltóságoknál esetleg?
1. linus79
2010. szept. 16. 09:45
olyan sátorra gondoltam mint régen volt az a vastag ponyvás azt hol lehet beszerezni? neten már végignéztem de nem találtam
További ajánlott fórumok:
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy a Benes Anita által tervezett ruhákat bérelni is lehet, vagy csak megvásárolni?Előre is köszönöm.
- Budapesten mennyiért lehet másfél szobás lakást bérelni?Esetleg az Elte közelében?
- Budapesten melyik szórakozóhelyen (pl. söröző) van lehetőség külön termet bérelni szülinapi bulihoz?
- Mennyiért lehet lakást vagy házat bérelni Budapesten legolcsóbban?
- Mennyiért lehet szobát bérelni Budapesten?