Ja, és érdemes érdeklődni a közös költség felől is. Nálunk pl. havi 10 ezer, ami semmit nem foglal magában, és semmit nem is csinálnak belőle... Ezért is fogunk majd újat keresni.
Gázfűtésest soha. Drága, hideg, kattog, akadozik a melegvíz. Inkább próbáld a cirkót, az modernebb, amúgy ilyen 50 körül vannak a jobbak, ahogy írták a többiek is. Mi a barátommal egy 50-55 nm-est bérelünk havi 55 ezer plusz rezsiért, ami nálunk olyan 25-30 ezer Ft, nagyrészt a gázfűtés miatt...
Barátnőmék egy 1+2 fély szobásat adnak ki 60 ezerért Budán de a 1,5 szobásak 40-50- ért vannak kiírva.ha venni akarsz akkor egy 50 négyzetméterest 9,5 10,5 milláért adnak.
Például.. Mert azt Te magad tudod szabályozni. De ha nekem kellene választani, akkor éjszakai áramról működő hőtárolós kályhára voksolok, ilyenek is vannak, ez már lassan olcsóbb, mint a konvektor. A többit meg nem ismerem, de tényleg meglepett engem is, hogy olcsóbb már villannyal fűteni, mint gázzal.
Nekem volt olyan, hogy csak 1 havi kauciót kértek, gondolom az kell, hogy szimpi legyél az embernek..
Egyébként nagyon változó.. Pár éve egy szép 40-45 nm körüli lakást béreltünk az Örsön, az volt 40 ezer+ rezsi. Egy szobás volt, de nagyon tágas. Azóta ilyen 45-50 körül lehetnek a normálisabbak, amik még olcsó kategóriásak.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.