Lágy hullámokat szeretnék a hajamba, ezt dauerrel kivitelezhető? (tudásbázis)
ja, jól van, nincs gond. :)
én sem tartom a dauert jó ötletnek. :S
Tudom, h nem neked kell, csak nem akartam még egy hozzászólásba kezdeni. :)
Igen arra gondoltam. Nem tudtam mi az eredeti neve, ezért is tettem idézőjelbe. :) Mi csak tárcsának hívtuk még suliban.
Az lehet. Én valami rózsaszínnel kentem be tegnap, még pluszba.
öö nem nekem kell, nekem amúgy is göndör, de azért köszi. A diffúzoros hajszárítóra gondoltál? :)
A Londának a narancssárga haj habja való göndörítésre. Na meg az összes termék is, ami narancsárga jelzést kap, az göndörítésre van.
És mondok még egy jó ötletet, mosás hajhabozás után a hajszárító "tárcsa" részével is gyönyörű hullámokat csinálhatsz magadnak. Ha érdekel le írom, h hogyan. Ez még egyszerűbb is a csavarónál.
Nekem 6 hetes dauer van a hajamon, és nagyon szeretem, mert természetes a hatása és fokozatosan megy ki. Egyáltalán nem bari.
Felcsavarta a fodrász a hajam, ráfújt valami iszonyat büdi fehér flakonos lakkszerűséget, majd 20 perc után lemosta. Azzal lehetett fixálni, hogy előbb meleg majd hideg vízzel mosta le a hajam.
Nem tudom, mennyire új dolog ez, de nálunk már egy páran ezt használják. Valakinek 8-10 hétig is hullámos marad a haja.
Dauert nehogy csináltass!!!!
1. Roncsolja a hajat, NAGYON!
2. Nem hullámos lesz, hanem göndör.
3. Várhatsz vele hónapokat míg kimegy belőle, és ha már elkezdte "kidobni" magából, olyan lesz a hajad, mint egy agyon használt seprű.
Egyszerűen csak vegyél fém csavarókat, pár száz forintba kerülnek, moss hajat, jól hajhabozd be, mehetnek bele a csavarók, akár hajszárítóval is száríthatod, vagy megszárad magától a levegőn, kiszeded, kicsit megfésülöd, eligazgatod, lakkot fújsz rá, és voálá, kész a lágy hullám... :)
További ajánlott fórumok:
- Házilag kézmosó folyadék/érintés nélküli kézmosó, hogyan lehetne kivitelezni?
- Tudtok alternatív/otthon kivitelezhető megoldást betét helyett?
- Hogyan lehetne frappánsan kivitelezni, hogy én vagyok az ajándéka?
- Második találkozásnál szeretném ezt kivitelezni...
- ECDL tanfolyam 2 hónap alatt, kivitelezhető?
- Szeretnék hosszú hajamba tartós hullámokat csináltatni. Ki milyen tippet tud?