Lábbal hajtható járgányt szeretnék venni másfél éves kisfiamnak. Milyet javasoltok? Tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Mert kézzel hajtható is van?Melyik?
Bocsi:)
Minden járművel el lehet esni. Meg kell tanulnia esni is. A Virág a több,mint egy év alatt csak párszor esett el a motorral. De csak akkor,amikor nem fogadott szót és lehajtott a lépcsőn.
Nálunk pl a Bölcsődében is motoroznak majdnem minden nap.
Az egyensúlyérzéke is jobban fejlődik,ha motorozik,mintha olyan járműre ülteted,ahol egyáltalán nincs szüksége rá.
Köszönöm a válaszokat! A háromkerekű motor, meg valami négykerű között vívódom. Sokan írtátok, hogy a moci bejött, de máshol meg azt olvastam, hogy instabil, lehet vele jó nagyokat esni.
A négykerekűt meg nehéz hajtani? Huh...
Nem bánnám, ha esetleg másolnátok be webcímet, hogy nektek pontosan melyik jött be!
Egyébként használtan kapott egy négykerekű járgányt, azzal szokott menni - de csak a szüleimnél a lakásban, nálunk otthon nincs hely.
Nézegettem olyat is, aminek van háttámlája, meg fogója. Ez tetszene amiatt, hogy el tudom kapni... De a férjem szerint nem jó, mert a támlától nem tud egyedül ráülni a kicsim.
nálunk a kisnyuszi a babitaxi és a motor is bejött.Aztán kapott egy tekit az is.
Szóval stabil legyen és jó méreű.A töbit bízd a gyerekre.úgy is felborul vele párszor.
Sziasztok!
Mi a Húgom kislányának most vettünk egy új motort. Egy éves kora óta volt neki egy a kisebb méretből. Most többet is kipróbáltattunk vele. Nagyon oda kell figyelni a jó méretválasztásra. A nagyobb motort,ahol épenhogy leért a lábacskája nem tudta hajtani,mert a kerékbe mindig beakadt a lába.
Mi elvittük magunkkal a vásárláshoz a kislányt és kipróbálás után vettük meg.
Ha a motor mellett döntesz,akkor célszerű mindjárt egy cipővédőt is venni. A cipővédő használatával nem tudja tönkretenni a cipők orrát. Egyébként hamar lemegy a cipők eleje.
A Virágnak van taxija,triciklije is. De a motoron érzi csak magát biztonságban. A többivel nem igazán szokott menni.
Persze értettem én:)
húgom is most kap,olyan kis napellenzős zenélőst :D bár még nagyon kicsi,de anyu tologatja majd ha elég nagy lesz hozzá,hogy megüljön:)
12-es gyerekbicikli!!!
(2-4 éves korig...)
Minden gyerek imádja a biciklit...
Szintén a motorra szavazok. :)
A lányom is imádja. Ha nem a legkisebbet veszed, olyan 3-4 éves koráig jó neki, utána meg már át lehet térni a rollerre...
Asszem jövőre már mi is veszünk rollert. :)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Helyesen hajtani a lábbal hajthatós járgányt?