Helyesen hajtani a lábbal hajthatós járgányt? (tudásbázis)
Szia!
Köszi, nem sajnos nem. Semmi új. Ugyanúgy egy lábbal száguld, ma már többször borult.
Szia Gabi! Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de vendégeim voltak. Egyébként a dokinéni szabin van, aki meg helyettesiti.....Arról jobb nem beszélni!!!
Úgyhogy a jövő hét csütörtökön tudom megkérdezni. De nem felejtem el, és akkor megirom neked, hogy mit mondott!!!! Vagy esetleg azóta "okosabbak" lettetek?
Szia!
Rendben, köszönöm!
Ismételten beszéltem a védőnővel, és megint azt mondta, hogy ilyen korú gyerek emlékszik visszamenőleg 2-3 hónapra, arra ami történt, azért csinálja. Ha baj lenne akkor menés/séta közben is észrevehető lenne.
Szia!
Nagyon nagyon megköszönném!
Aznap, mikor megkapta, délután sántított, este már nem bírt ráállni a lábára. Láz, semmi nem volt. De estére kapott Nurpophnet, és másnapra semmi.
Kb másfél hónapja!
Nagyon köszi!
Sziasztok!
Tudom, kicsit fura a kérdés, ne már idegesít a dolog. A védőnő szerint nincs baj, de akkor se értem.
A kisfiam 18 hósan, lassan két hónapja tanulta meg lábbal hajtani magát a motoron, traktoron, biciklin. Eleinte szépen ment, de miután megkapta a 18 hós oltást combba, és aznap nem is tudott ráállni, utána csak jobb lábbal. Védőnő szerint csak beidegződés, mert emlékszik hogy az a lába fájt. Teljesen féloldalasan ül, a bal lába csak lóg. DE ha sétál, szépen használja a másik lábát is. Hiába ültetem egyenesen, azzonnal oldalra csúszik, és úgy száguld. Csak elég baelesetveszélyes is, mert mindig oldalra borul, mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok olyan férfira felnézni, aki nem tud helyesen írni! Ez baj?
- Miért kell bántani azokat, akik nem írnak helyesen?
- Férjem családja helyesen járt el szerintetek?
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Miért nem tudunk helyesen írni? -muszáJ, leSZ, külöNbség, stb.
- Vajon helyesen döntöttem?