Helyesen hajtani a lábbal hajthatós járgányt? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Köszi, nem sajnos nem. Semmi új. Ugyanúgy egy lábbal száguld, ma már többször borult.
Szia Gabi! Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de vendégeim voltak. Egyébként a dokinéni szabin van, aki meg helyettesiti.....Arról jobb nem beszélni!!!
Úgyhogy a jövő hét csütörtökön tudom megkérdezni. De nem felejtem el, és akkor megirom neked, hogy mit mondott!!!! Vagy esetleg azóta "okosabbak" lettetek?
Szia!
Rendben, köszönöm!
Ismételten beszéltem a védőnővel, és megint azt mondta, hogy ilyen korú gyerek emlékszik visszamenőleg 2-3 hónapra, arra ami történt, azért csinálja. Ha baj lenne akkor menés/séta közben is észrevehető lenne.
Szia!
Nagyon nagyon megköszönném!
Aznap, mikor megkapta, délután sántított, este már nem bírt ráállni a lábára. Láz, semmi nem volt. De estére kapott Nurpophnet, és másnapra semmi.
Kb másfél hónapja!
Nagyon köszi!
Sziasztok!
Tudom, kicsit fura a kérdés, ne már idegesít a dolog. A védőnő szerint nincs baj, de akkor se értem.
A kisfiam 18 hósan, lassan két hónapja tanulta meg lábbal hajtani magát a motoron, traktoron, biciklin. Eleinte szépen ment, de miután megkapta a 18 hós oltást combba, és aznap nem is tudott ráállni, utána csak jobb lábbal. Védőnő szerint csak beidegződés, mert emlékszik hogy az a lába fájt. Teljesen féloldalasan ül, a bal lába csak lóg. DE ha sétál, szépen használja a másik lábát is. Hiába ültetem egyenesen, azzonnal oldalra csúszik, és úgy száguld. Csak elég baelesetveszélyes is, mert mindig oldalra borul, mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok olyan férfira felnézni, aki nem tud helyesen írni! Ez baj?
- Miért kell bántani azokat, akik nem írnak helyesen?
- Férjem családja helyesen járt el szerintetek?
- Hogyan kellene helyesen reagálnom, ha a vendégünk tönkreteszi az új szőnyeget?
- Miért nem tudunk helyesen írni? -muszáJ, leSZ, külöNbség, stb.
- Vajon helyesen döntöttem?