Vajon helyesen döntöttem? (beszélgetés)
Akkor nincs más hátra mint előre!
Vond le a megfelelő konzekvenciákat, hogy legközelebb már ne ess bele ugyanebbe a kelepcébe és hajrá! ;)
Ne vedd el az álmodozás lehetőségét! :)
Csajszi! Te nagyon két lábbal a földön állsz. Néha lazíts! :) Légy nagyon szerelmes, azt kívánom! :) Majd akkor hasonló dolgok jutnak az eszedbe. :)
De van! vagy legalábbis hisszük hogy van!:-)) Et nálam így van..és remélem hogy igy is marad..
Tudjuk mondani mindent lehet: de amikor meghallod azt: Érted bármit! Sírig! Ennél több már nem is kell:-))
Igazad van! Tényleg jóval az enyém alatt van az értelmi szinted. :D :D :D Ezt valóban fel kellett volna mérnem. Utána kellett volna olvasnom, miket (és most ne haragudj meg kérlek!) firkálgatsz (mert valljuk be őszintén, ezek nem írások, csak szánalmas próbálkozások).
Ezzel a verekedős szöveggel is csak magadat járatod le, ezek szerint támogatod a családon belüli erőszakot. A volt férjem volt, nem a pasim (ugye szövegértésben sem vagy nyerő?) és már 15 éve történt. Gondolod, hogy ennyi idő alatt nem tudtam feldolgozni? :) El kell, hogy keserítselek! :)
Nem törte be az orrom, az szép fitos, ha volna szemed látnád. De téged valószínűleg fejre ejthettek, vagy a fejedre mértek nagyobb ütéseket, legalábbis a firkálmányaid ezt tükrözik.
Az idegállapotom... :D Semmi baj nincs vele, köszönöm jól vagyok! :) Nem kell megnyugodnom, mert ideges sem vagyok. Bocsásd meg, hogy két topicban is lehurrogtalak, de amikor a 14,5 éves Fiam értelmesebb választ írna, mint egy felnőtt, ott már komoly bajok vannak, és azt hiszem elmennék a helyedben egy jó pszichológushoz, ha ez a firkálmányokat komolyan gondoltad. :)
elég szomorú, ha te attól érzed jobbnak, okosabbnak magad, ha mást sértegetsz, egy férfitől pláne szánalmas, ha attól érzi többnek magát, ha egy nőt megbánt
a te hozzászólásaid minden nő értelmi szintjéhez és idegállapotához képest oltári baromságok, mert valószínűleg még soha nem volt normális, emberi kapcsolatod, ami túl mutat egy kis ungibungin :) de még ehhez képest is nagy butaságokat írsz. ha egy férfi és nő ismerkedik egymással, majd a férfi közli, hogy az exe felbukkant az életében újra, akkor természetes, hogy a nő nem kezd el teperni, kapaszkodni egy még soha nem is látott férfiba, hanem tudomásul veszi, hogy ott még elvarratlan szálak vannak, talán újrakezdés is. biztos rossz érzés, ha a másik szimpatikus volt, és reménykedett egy kapcsolat kialakulásában, de jobb, ha elengedi, és nem bonyolódik egy hármasba, ami mindenkinek csak rossz lenne
kriszta773jól látod! Kicsit meglepődtem, hogy nekem írtad:-)9 igen, az estek többsége sajna tényleg így van.. szerencsére én éppen az ellenkező helyzetben vagyok:-) persze az sem jó:-)
Csak engem nem tud madzagon rángatni senki. de kénytelen vagyok megalkudni vmilyen szinten a gyerekem miatt!:-(
Én is csak azt tudom mondani, hogy a döntésed helyes volt. Az igazi nő nem lesz harmadik egy kapcsolatban.
A netes érzések pedig... Tudod, néha nagyon kiábrándítóak tudnak lenni! Nekem volt egy olyan ismerősöm, akivel csaknem 1 évet beszélgettem neten. Az estéket együtt töltöttük. És amikor találkoztunk... Pff... Csalódás volt! De mekkora!
Az, amit érzel akkor lenne igazi érzés, ha már találkoztatok volna, hiszen így csak egy virtuális kapcsolat. Elhiszem, hogy az ember vágyik valakire, mert néha egyedül érzi magát, és most is inkább ez hiányzik, nem? Ezt pedig tudod pótolni programokkal.
Ha pedig visszajön, mert az ex-e már nem lesz a képben, javaslom, hogy mielőbb találkozz Vele élőben! :) Messze laktok egymástól?
"akinek és aminek elképzeltem."
Sose kepzelj! Affele kepzelgesek miatt sokat fogsz akkor meg koppanni!
Igen, ezzel tisztában voltam én is.
Bízom benne, vissza fog találni, és visszaáll a "régi rend"... és abban is, hogy egyszer elmondhatom, hogy igen, Ő az, akinek és aminek elképzeltem.
ez az illúzió talán arra jó volt, hogy nyitott legyél, ha jön egy valós kapcsolat :) ha a pasi csak megközelítőleg azt érezte, amit te beleábrándoztál ebbe a helyzetbe, akkor tiszta alappal, exbarátnő nélkül keres meg, és nemcsak levélben :)
tudom, hogy hihetetlen, de ezerszer előfordul, hogy akivel az ember szót ért neten és közel kerül hozzá, mégis kiderül, hogy valóságnak köze nincs ahhoz, amit beleérzett
A napokban olvastam az fb-n: minel rosszabbul erzed magad, annal jobban kell kinezned! Coco Chanel mondasa allitolag.
Minden nap igy lepj ki az utcara!!
További ajánlott fórumok:
- Bölcsen döntöttem vagy gyáva vagyok?
- Úgy döntöttem, a testemből fogok élni.
- Megcsaltak, de úgy döntöttem, hogy egy esély mindenkinek...
- Jól döntöttem, hogy nem mentem férjhez és nem vállaltam...
- 1 hetes szakítás után, mi a fenét kezdjek magammal? Olyan üres lett minden. A fiammal ketten maradtunk, és jár az agyam, jól döntöttem-e.
- Jól döntöttem, hogy megkértem, költözzön el?