Jól döntöttem, hogy megkértem, költözzön el? (beszélgetés)
Én kb ugyanebben a cipőben voltam. Jó engem sosem bántott a párom, de ő is az a hallgatag fajta.
Mikor megszületett a lányunk, még jobban olyan lett.
Semmit nem foglalkozott vele, fel sem vette nagyon, hozzám alig szólt.
Aztán szép lassan vissza állt minden. Ma 10 hónapos Réka. Imádják egymást, ha itthon van folyton vele van.
Most sem a szavak embere, de sose volt az. Vannak ilyen emberek, vagy elfogadod ilyennek vagy nem.
Az eszedbe sem jut, hogy nem létezik, hogy mindig csak az egyik fél a hunyó?
Naív vagy Zselé...
Igen. Jól tetted.
Ne hagyd magad.
"elpattant valami es megmondtam ma koltozton el"
Le kell ülni megbeszélni, de ha nem megy, akkor segíts neki csomagolni.
Ha nem vagyok hibás, nem kérek bocsánatot! Mire fel, miért tenném?
Mindenhez értesz? Zselé, te egy csoda vagy!:D
Tudom nem könnyű. Nâlunk is hasonló problèmák voltak, a párom hasonló stílúsú mint a tièd. Ö is megteszi hogy egèsz nap nem szól hozzám. Ez eleinte nagyon èrzèkenyen èrintett, ezt vagy elfogadod hogy ô ilyen ès megtanulod kezelni, vagy feladod ès elhagyod.
Az hogy bocsánatot kèrni, mindig èn.? Nahh azt nem. Odamegyek hozzá ha elszakad a cèrna ès kierôszakolom a beszèlgetèst
Szerintem mindketten kimerültek vagytok. Egy baba érkezése nem kis energiát emészt fel.
Azt mondod ez hirtelen jött változás nála. Annak mindig oka van. Ha tudod, derítsd ki ennek az okát is és azt is, hogy miért viselkedik úgy, mint egy durcás kisgyerek. :)
Mindamellett én már az első "nekem jött" esetnél ráadtam volna a kabátot. De ez én vagyok. :)
Ott vagy közöttük? Látod, hallod, mi történik?
Te nem tudod, de egy újszülött érkezése felforgatja az életet... a gyereket is "meg kell szokni" és ez -kevés kivétellel- a férfiaknak nehezen megy.
Mindkettőjüknek nehéz, mindketten fáradtak.
Nem lehet pálcát törni egyikőjük felett sem, pláne ismeretlenül.
Csak ámulok, hogy az utóbbi időben milyen szakértője lettél a párkapcsolati és a szexuális problémáknak.
Megérted, átérzed, és legtöbbször a megoldást is tudod. Ráadásul nem vagy fukar, és segítesz. Nagyon rendes vagy.
Pedig beszélni kell.
Fiatalok vagytok még, nem élhettek ilyen hétköznapokat.
Most azon gondolkodom, hogy milyen alapra építettétek a házasságotokat? Ha nem beszél, nem mondja el az érzéseit, a problémáit akkor hogyan ismerted meg annyira, hogy rábízd az életed, a jövődet?
A szex jó dolog, de csak azért összekötni az életem valakivel, mert jó vele a szex - nem tenném.
Persze ez csak találgatás, nem ismerem a történetedet.
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Megcsaltak, de úgy döntöttem, hogy egy esély mindenkinek...
- Ti megengednétek a gyereketeknek, hogy az apjához költözzön, ha mindennél jobban ezt szeretné?
- Jól döntöttem, hogy nem mentem férjhez és nem vállaltam...
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Úgy döntöttem, hogy 1 évig cölibátusban fogok élni.