L alakú lakásból csinálható feng shui otthon? (tudásbázis)
Most nézem, hogy lakást írsz és nem házat!!
Akkor csak az egyes helyiségeket tudod berendezni, de akkor is a bejárati ajtóra kell a képzelet-beli báguát helyezni, ez esetben ha annak bejárati ajtaja nem esik az adott falon középre, leméred a szobákat, és látod, hogy a bágua mely területei kerülnek át a szomszéd szobába, vagy éppen a szomszéd lakásába...
Persze, ha az épület L alakú, akkor még a rövidebb oldalt is meg lehet egy képzeletbeli vonallal hosszabbítani, hogy a bágua szerinti négyzetből hiányzó részt valahogy pótold.
Ha nem egy síma oszloppal, hanem egy-egy gyümölcsfával, vagy szőlőt ültetni, telepíteni a hiányzó fal sorába, vagy éppen rózsákat ültetni.
Valamit, amit jelzi, hogy addig tart a tökéletes négyzet.
És az adott területhez tartozó színű virág-ágyást, vagy az adott színű kerti bútort, vagy akár csak az ülőpárnák, bármit arra a helyre, ami a ténylegesen falon kívüleső rész területének megfelel, azt erősíti.
Ha az egész házat tekinted egyetlen közös térnek, akkor a linkben kinagyított bágua "emberi kapcsolatok, karrier" részt kell az épület bejáratához illeszteni: ez esetben azt mutatja meg, hogy az épületből mely területek hiányoznak. A hiányzó "sarok" helyére ültetsz egy magasra növő fát, vagy valamilyen oszlopot, és sövényt, cserjét, bármilyen növényt ültetsz, vagyis akármivel pótolod a hiányzó falat.
Vagy a szobákat (egyes helyiségeket) külön-külön tekinted önálló bágua-egységnek, és az "emberi kapcsolatok, karrier részt" a helyiség bejáratához igazítod, és az alapján rendezed be az egyes területeknek megfelelő módon.
Persze.
A négyzet alakú lakás különálló helyiségeit is külön külön tekintjük az égtájak szerint.
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Vajon mit csinálhatnék? Adjam fel, amit szeretek? Én ehhez...
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?
- Otthon is tudunk vágni gomba alakú bubi hajat?