Kutyások segítsetek légyszives! (beszélgetős fórum)
Pillanatnyilag mi is a meleg vizes megoldással csináljuk.
A lábszárvédőt tuti letépné magáról.:)
Hello!
Nekem yorkiem van és neki is beletapad a hó a szőrébe. Egy kicsit melegebb mint langyos víz alá szoktam tenni a lábait. Mivel benti kutty hozzá is van szokva a séta utáni mosakodáshoz, noha neki se szive csücske a minden napi lábmosás. Utánna törölközővel jól megtörlöm és nagyon hamar megszárad, pedig elég hosszú már a szőre.
Lábszárvédőket is lehet kapni. Kötött és jó meleg:) Az tuti megvédi a szőrét. Nekünk van, csak utálja Kami.
Lehet,hogy van csak mi nem tudunk róla.Már annyi minden van nekik,ez pont miért ne lenne?!:) Mikor nem 1 kutyát érint.
Igen le lesz vágatva,ha nincs más megoldás,de nem csak a lábán,hanem a fülén és ha hasa alján is.:S
Én is volt amikor melengettem,jó kis meló,főleg amikor akkora hókockák vannak rajta mint egy fél tégla.:D
Szerintem nekik is kényelmesebb és jobb lenne,ha a alapból nem tapadna bele a hó.
Végső megoldásként igen ez lesz.Kipróbálom elsőnek ezt a szőr lazítós dolgot.Vagy ,ha még valakinek van ötlete..majd akkor azt is.:)
A cipő az nála esélytelen,nagyon virgonc,nem viselne el semmi "pluszt" magán.:SS:)
A tappancsával tudok mit kezdeni, mert a miénk azt rágja, ha belefagy, beletapad. Ki kell vágni (vágatni) a szőrt a tappancsából, mert abba tud beletapadni. De lehet kapni "kutyacipőt" is, ha gondolod, azt tépőzárral lehet rögzíteni.
Nálunk a szőrével nincs baj, egyszerűen lerázza magát, de ez persze fajta kérdése.
Szia!
Mindenképpen utána nézek ennek.:)
Köszi szépen.
hmmm. szegényke.
Az enyémet nem zavarja. :-)
Nem tudom, nem lehet kikefélni belőle, ha végeztetek a sétával?
Szia!
Nekem uszkárom volt és a fésüléséhez használatos szőr lazítot és ápolót használtam. - attól nem tapadt bele a hó a szőrébe. - glicerint és különböző olajokat tartalmaz a bőrt is ápolja.
Szia!
Nekem is benti kutyus,és neki is kell egy jó 20-30 perc mire kiolvad,és ha olyan helyen van ahol zavarja,akkor meg leáll kitépkedni.:S
Szia!
Nekünk 3 kutyusunk van, de nem tudok semmilyen csodaszerről. A 3 kutyából 2 puli, szóval az ő szőrükön eszméletlen módon megtapad a hó. Kb. fél órája jöttünk be a játszásból és még most is vizesek. Egyszerűen csak megszáradnak itt bent. Ha viszont kinti a kutyus, akkor mindenképpen gondoskodj arról, hogy az útvonalán el legyen seperve a hó.
Nem tudjátok van-e olyan spray vagy valami más,amitől nem tapad bele a kutyus szőrébe a hó?!
A kutyaruha nem jó,azt nem viseli el,és a tappancsát az se fedi.Levágatni a szőrét tél közepén meg nem akarom(fogom).
Ha van valakinek ötlete,akkor írja már meg.Előre is köszi.:)
További ajánlott fórumok:
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Lányok, légyszíves segítsetek!:)
- Hitelkártya, légyszíves segítsetek!
- Szeretem, de el vagyok keseredve. Segítsetek, ha tudtok, légyszíves.
- Fotót szeretnék feltölteni az adatlapomra. Mi a menete? segitsetek légyszives
- Március 15-re műsort kell összeállítanom - segítsetek légyszíves:))