Hitelkártya, légyszíves segítsetek! (beszélgetés)
hát ez van.:-)
majd csak lejár egyszer:P
:D
kicsit odébb lesz az.
egy fizetés mellett-:D
hát akkor az sem kevés..
mindegy ez van.
jó pár év múlva csak lejár:-)
Igen valóban az, mert megeszi a kamat.
Nekünk nincs ennyi, hálistennek, de nekünk 2 van egy 250 ezres és egy 150 ezres.
:D ugyanott vagyok vele.
hát igen csak ez a 350ezer már mínuszban van és már kimerült a hitelkeret:-(
hülyeségnek tartom a hitelkártyát főleg olyannak aki nem ért hozzá..
Oké akkor szerencséd volt, feloldották a letiltást.
Ez jó hír.
hát ezzel a hitelkártya dologgal a mamám is ráfázott.2-3évig mindig hozzányúlt ha kellett valami,és addig jutott még 350 ezer ft-ot felhasznált az évek során és mindig csak a havi törlesztést fizette.. és most fizetheti évekig:-(
Egyébként a havi törlesztőrészlet mellé bármekkora összeget át lehet utalni?és ilyenkor automatikusan levonják abból a 350ezer ft tartozásból?járt már valaki így?
Sok szerencsét!
Majd referálj, mi történt.
Sajnos ez a helyzet.
És munkanélkül.
És azt mondják aki dolgozni akar, talál munkát, csak azt nem mondják hol?
A bank meg még pluszba megeszi a pénzed, nehogy örülj már egy kicsit annak a kártyának.
Hatalmas nagy segítség mi?
Van olyan hitelkártya, amit ilyenkor lezárnak, ha az ügyfél késve fizet. És csak a pénz beérkezése után oldják fel, de lehet, hogy csak akkor, ha az ügyfél bemegy a bankba és ír egy kérvényt.
Persze attól is függ, hogy melyik bank, milyen feltételek érvényesek. Szóval én inkább magát a bankot kérdezném meg, ők biztos választ tudnak adni.
Jujjjjjjjjjj. 3 hónapja? Nem szólitottak fel?
Melyik bank ez? Mert ha folyamatosan kaptad havonta az egyenleget, akkor valószinűleg az is rá van irva, hogy amig nem fizetsz a kártyádat letiltják, csak az a baj, hogy/ Legalábbis nálam / nem oldották fel, csak a következő hónapban, de én ennyivel nem voltam lemaradva, csak pár héttel.
reméljük eláll, én se szeretek esőben mászkálni...
sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Lányok, légyszíves segítsetek!:)
- Kutyások segítsetek légyszives!
- Szeretem, de el vagyok keseredve. Segítsetek, ha tudtok, légyszíves.
- Fotót szeretnék feltölteni az adatlapomra. Mi a menete? segitsetek légyszives
- Március 15-re műsort kell összeállítanom - segítsetek légyszíves:))