Fotót szeretnék feltölteni az adatlapomra. Mi a menete? segitsetek légyszives (tudásbázis)
hurrá sikerült!!! köszi a segítséget!
a Hoxán hogy lehet egymásnak küldeni képeslapot?
Na, most ki is próbáltam neked, választottam egy karácsonyis képet a hoxa képgalériából.
jobb gombbal rákattintottam és mentettem a képet a saját pc-re a képek közé.
ezután kinyitottam az adatlapomat, KÉPEID, új kép töltése, tallózó, kikerestem a pc-n azt a képet 2x klikk bal gombbal, és utána MENT (az adatlapon)
próbáld meg még egyszer:)
Akkor is mindenképpen először el kell mentened a saját gépedre, mittudomén ráklikkelsz jobb gombbal, és kimásolod magadnak.
Ezután megcsinálod az előző procedúrát, szóval amikor tallózóra kattintasz és elkezdi mutatni a te dolgaidat akkor azok közül kiválasztod az utóbbi képet, amit fel szeretnél tenni és a többit már leírtuk
ja asszem értem.. az elérési útvonal nincs beállítva..
ha a gépeden vannak képek akkor ki kell keresned hogy hol vannak.
tehát odáig megvagy hogy adatlapodon a képek (ott van hogy kép típusa, kép, kép leírása)
tallózás -> kijön egy ablak hogy fájl feltöltése
Ezután fent a HELY feliratnál a legördülő ablakból kikeresed hogy hol vannak a képek amit fel akarsz tölteni
(pl: helyi lemez C , dokumentumok, képek) ez csak példa a képeid ott lesznek ahova te mentetted őket.
Ha ez megvan akkor kiválasztod amit fel akarsz tölteni de a mérete nem lehet 2,5 mb-nál nagyobb.
remélem menni fog :)
guglis képekre gondolsz?
Vagy sajátokra? nem haladhatják meg a 2,5 megabyte-ot asszem, olyankor nem szokta feltölteni. Szóval először le kell kicsinyíteni. Ha guglis képről van szó, akkor meg először mentsd a saját gépedre, képeid közé. Ellenőrizd, hogy kisebb legyen mint 2,5megabyte, és utána, ahogy a többiek mondták, tallózásra kattintasz, kinyitja a saját géped képeit. Ekkor rákattintasz kétszer a képre, és látni fogod, hogy az adatlapodon már beírt egy sor adatot a képről. Kattintasz MENT-re és vársz.
Bocsi, remélem érthető:S
Szeretnék képeket feltölteni az adatlapomra, de nem saját hanem egyéb képeket amik tetszenek nekem.
Még nagyon kezdő vagyok, ne nevessetek ki...aki tud segítsen.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Hogyan lehet az adatlapomra vonalzót feltölteni?
- Hogyan tudom ezt a képet feltölteni az adatlapomra?
- Miért nem tudok képet feltölteni az adatlapomra?
- Hogy lehet feltölteni ez adatlapomra egy slide diát?
- Hogy tudom feltölteni a képeket az adatlapomra? Nekem nem sikerült.:((