Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz? (tudásbázis kérdés)
csináltam egy vonalzót a noivonal.hu-n, sikeresen be is illesztettem itt az adatlapomra.
Azonban valamiért nem számolja a napokat - másnap is azt a kort mutatja, ami az elkészítése napján volt aktuális..
ha újra megcsinálom, akkor ismét az helyes kort mutatja - de következő nap ismét nem ugrik eggyel a napok száma..:(
Ezt mi okozhatja?
Tapasztalt valaki hasonló problémát esetleg?
Ez attól is függ, hova másoltad be.
Itt a portálon az adatlapokon, a naplókban, a babanapló fejlécében jelenik meg. A sima fórumokban nem, mert ott nem engedélyeztük a kódok használatát.
Hoxa!
Köszönjük szépen, ez nagyon aranyos. Megpróbáltam csinálni, de nem tudom hova kell a végén beilleszteni a kódot?
köszönöm
Szia Deszty!
Miután beilleszted a kódot kattints a MENTÉS gombra és utána ott kell hogy legyen!
Próbáld meg:)
Szia d@nu!
Köszönöm a segítséget,egyből sikerült:)
Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen a vonalzó feltöltésében. Hiába próbálkozom a kódot beilleszteni,( amit mailben kaptam) a bemutatkozó szövegem végére,nincs ott a vonalzó,csak a kódja,amit kimásoltam.Nem értem :( Már mindenhogy próbáltam,de nem jó...
Előre is köszönöm
Nekem ez az oldal tetszett... Ha a végére érsz a HTML-t kell bemásolni...
Amit leküldenek a cimedre kódot azt kell bemásolnod,az adatlapodra helyesen ,kicsit hosszú de belehet másolni ,és csak azután jelenik meg a vonalzód...
Sok sikert:)
Szia Minmus!
Kijelölöd a babavonalzó kódját és jobb egér gombbal "másolás", utána az adott helyre szintén jobb gombbal "beillesztés".
Az uh alapján nekem is mindig mást mondtak, de az utolsó mensi szerint mérik hivatalosan
a vonalzód eddig jól működött? Vagy most csináltad? Mármint a babavárósat
Tudnátok segíteni?? :-)
Feltettem a vonalzómat, viszont a babavárós az nem jó számokat ír.. Múlt héten (október 11-én) töltöttem a 21. hetet és ma azt írja a vonalzó: 21.hét 3.nap.
Ma voltam dokinál, az UH szerint 22-23. hétben vagyok...
Miért nem stimmel??
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet az adatlapomra vonalzót feltölteni?
- Hogyan tudom ezt a képet feltölteni az adatlapomra?
- Fotót szeretnék feltölteni az adatlapomra. Mi a menete? segitsetek légyszives
- Miért nem tudok képet feltölteni az adatlapomra?
- Hogy lehet feltölteni ez adatlapomra egy slide diát?
- Hogy tudom feltölteni a képeket az adatlapomra? Nekem nem sikerült.:((