Hogyan tudom ezt a képet feltölteni az adatlapomra? (tudásbázis kérdés)
Rendben :) így már van valami infóm :) Priviben leírom a tudását :)
A telefon tipusát jó lenne tudnom és úgy esetleg többet tudnék írni, vagyis pontosítani :)
na,ez nekem kinai.kezdjük ott van telefonom,ami fényképez.innen tovább légyszi MAGYARUL
najo, az 5 megasat lehet, h 1-1,5 megasra kicsinyiti... en 2 megasra allitottam be a fenykepezot, boven eleg nagy felbontas sima kepekhez, es abbol kicsinyit 400-700 megasra (kep bonyolultsagatol fuggoen, ugye :))
A telefon JPG vagy JPEG formátumba ment, USB kábel segítségével vagy BlueTooth kapu segítségével rá lehet tenni a PC-re :) Terméstetesen meg kell venni valamelyiket :) olyan 2 000 FT-ért már lehet kapni Bluetooth kaput, az adatkábel is olyasmi, de azért ott lehet eltérés is.
akkor még kérek segitséget.csinálok a telefonnal fényképet.eddig ok azt tudok.utánna veszek usb valamit,de azt a boltba majd tudják,azt megoldom.és utánna?gépre raknám a képeket,de ugy hogy ne keljen megint a point,meg a sok marhaság.totál müszaki zseni vagyok.kérem az én szintemen leirni.
Eljössz és megmagyarázod ezt az én paint-emnek is? :D
Na jó, asszem csak az 5megás felbontású fényképezőnk képeivel szokta csinálni...
:D
Bocsi, nem rajtad röhögök, hanem a megfogalmazáson. Annyira jópofa volt. :)
paintben elmentett kep soha nem haladja meg a 2 megat, minimum poszternek kellett akkor lennie eredetileg :))
persze, tudod mit csinál?ide nyom,oda nyom én még a betüket is keresem.és megkérdezi,anyu érted?hogyne persze már legalább be tudom kapcsolni.
Ha jól megnézted, mit csinált a lányod, akkor biztosan menni fog ezentúl! ;)
Na igen, de nekem volt, hogy így is túl sok maradt! :D
Ugyanis hiába írja ki az oldal, hogy 2,5 MegaByte-ot nem haladhatja meg a kép, nekem a 2,3-ast sem szokta feltenni, még azon is kicsinyítenem kell...
na a paint az meglett, a kicsi szokott ott rajzolni.és nekem itt kifujt.pedig nyomtam mindent.a vége az lett,kocsiba raktam a gyerekeket,elmentem a lányomért,áthoztam.utánna hazavittem.nagyon köszönöm a segitséget,azt hittem egyedül is,mármint veletek sikerül.nem baj,nem adom fel.
azt is lehet, de a paintnek eleve van egy remek tulajdonsaga, hogy a megnyitott kepet sokkal kisebb meretben menti el. igy szoktam "kicsinyiteni" a 2-4 megas fenykepeimet, csak megnyit paitben, elment, es kesz, maris lecsokkent a meret parszaz KB-ra ;)
Pontosan!
Ha meg az lesz a baj, hogy túl nagy méretű a kép, szintén paint-ben megnyitod, van egy olyan a kép felett, hogy "méret módosítása" (vagy hasonló, az én progim német, nem tudom pontosan), ott százalékban kisebbre veszed. :)
Igaza van :) sok fajtát át tud konvertálni :)
Nem kell format factory, sima paintben is el tudod menteni a .png file-t .jpg-jent, paint meg minden windowsos gepen van.
Megynyitod paintben -> save as (mentes maskent) -> kivalasztod a legordulo menubol a .jpg-t es elmented. Ennyi :)
Van sokkal egyszerübb megoldás is:)
Beteszed a sima paint.be a képed,és elmented jpg be:)Én úgy szoktam.
Segít ezen a Magyar nyelvű ingyenes Format Factory program, azzal át lehet abba konvertálni :)
legyetek szivesek aki ért hozzá segitsen,köszönöm
Én ilyenkor nyomok egy print screent, beillesztem Paint-be, aztán méretre fabrikálom. Nem túl elegáns, de hatásos :-)
A feltöltött file nem jpeg vagy gif kép hanem image/png szeretnék az adatlapomra képet fölrakni de ezt a választ kapom
További ajánlott fórumok: