Szeretem, de el vagyok keseredve. Segítsetek, ha tudtok, légyszíves. (tudásbázis)
Ha beteg, kérdezd meg tőle, segíthetsz-e neki. Ha azt mondja igen, akkor ápolás címén törődhetsz vele.
Ha azt mondja, hogy köszi de nem, akkor hagyd.
Tudod "a távollét, olyan mint a szél: a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja".
Tudom. Bár még azelőtt is ez volt, hogy beteg lett.
Bhelga; igen, ő fél évvel fiatalabb nálam. Ennek ellenére néha úgy érzem, hogy jóval idősebb. Bár az az ő elve, hogy nem fogja hagyni, hogy összevesszünk, mert akkor megvárja amíg megnyugszom és megbeszéljük normálisan. És remélem igazad van, hogy nem lesz belőle semmi baj.
Köszönöm mindenkinek. :)
Ha van még ötletetek, kérlek írjatok. :)
Sztem hagyd.. Kívánj neki jobbulást, és várd meg, míg Ő keres. Ha pedig nem keres, akkor..akkor..
Kívánom, hogy ne legyen igazam. (bocs)
Szia! Megnéztem az adatlapodat. Gondolom a fiú is hozzád hasonlóan még nagyon fiatal.
Persze mi nők máshogy vagyunk összerakva.
Még sosem veszekedtetek. Tudod néha jó veszekedni :) Bármilyen fura is. De az legalább kibillent a holtpontról.
Nagyon nehéz jó tanácsot adni még olyannak is, ahol ismered mind a két felet személyesen.
De mindenképpen mond meg neki, hogy nem érzed magad jól.
Nézd, ha el akar menni, akkor nem emiatt a beszélgetés miatt fog elmenni!
És ha nem mondod el, együtt maradtok, Te mindig rosszul fogod magad érezni, az jobb??
Vágj bele!
Szurkolok, hogy jól süljön el!
Szerintem az a baj,hogy túl sokat vagytok eggyütt,és lehet,hogy beleunt és sok vagy neki!
Teret kell hagyni mert akkor menekülőre fogja a dolgot!Viszont ha annyira szeretne akkor minden időt veled töltene!!Az msn meg nem a legjobb hely a dolgaitok megbeszélésére,mert nem látod az arcát,hogy mire mit reagál! Irni lehet akár mit ja és gondolni is!!
Én amikor fiatal voltam nem volt msn,skype,mobil,videotelefon,sőt luxus volt a vonalas telefon is! Megbeszéltük a találkotót,és lábremegve vártuk egymást!
Most meg lépten nyomon ellenörzik egymást,és a kis dolgokból nagy balhék lesznek!!
Ha a könnyebb utat választaná, akkor annyit is ért!
Ha szeret, nem fogja a "könnyebb utat" választani! :)
Amúgy mi nők hajlamosak vagyunk néhány dolgot túldramatizálni...
Az is lehet,h. most csak épp rossz periódusát éli az életének, vagy tudom is én...
Szerintem mindenféleképpen beszéld ezt meg vele.
Nem kell kiadni azt,h.Te mennyire így, meg úgy oda vagy érte, csak mond,h. úgy érzed megváltozott, miért van ez, Neked több törődés kellene, stb...
Tapasztalatból tudom,h. az ilyeneket nem jó magadban tartani, nincs semmi értelme, csak magadat emészted vele...
Hát sok sikert hozzá! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Tanácsot szeretnék kérni! 6 éves lányom retteg oviba járni.El vagyok keseredve:(
- El vagyok keseredve.... Válás?
- A kisfiam 3 éves és még nem beszél..el vagyok keseredve...
- Nagyon el vagyok keseredve
- El vagyok keseredve