Kutyakozmetikus szeretnék lenni... de allergiás vagyok! Lehet kezelni? (tudásbázis)
9. Hardstylecat
2009. nov. 3. 10:43
Szia !
Én kutyakozmetikus vagyok egy ideje... aki allergiás a kutyákra,az eleve el sem kezdheti a tanfolyamot sem,mert oda kérik az orvosi igazolást erről...:(
A tüneteket meg szerintem is csak enyhíteni lehet,annak meg semmi értelme.Elmúlni nem fog és egy életen át szedni a gyógyszereket...:-S
Arról nem is beszélve,hogy szárítás közben igencsak 2tonna szőr kerül az arcodba.:(
Tehát szerintem erről le kellene mondanod...
8. ae0bfddd7a (válaszként erre: 4. - Bunnydrop)
2009. aug. 16. 13:42
Kerülni kell a közelségüket,ennyi.
7. ae0bfddd7a
2009. aug. 16. 13:41
Gyógyszerekkel lehet csökkenteni a tüneteket(elnyomni),de ha az allergén állandóan jelen van,akkor egyre nagyobb dózisú gyógyszerre lesz szükség!Válassz valami mást!
6. emagdi
2008. szept. 11. 22:32
de miért szeretnél kutyakozmetikus lenni, ha allergiás vagy a kutyákra? :))
szerintem nem lenne jó, ha egész életedben valami gyógyszert szednél...
dehát te tudod!
5. Bunnydrop
2008. szept. 11. 22:25
valaki nem tud módszert?
4. Bunnydrop
2008. szept. 3. 21:13
én csak viszeketek tölük, meg szemem orrom folyik... valami ötlet valakitöl?
3. Danica16
2008. szept. 3. 20:51
allergiás vagyok a kutyákra, de két kutyám volt 12évig és semmi bajom nem volt, aztán elköltöztem lett egy másik kutyám és ő miatt már lettek kiütéseim is sajnos, de majd szeretnék megint kutyát...
2. Bunnydrop
2008. szept. 3. 20:49
Légyszi segítsetek! ismertek olyan embert, aki már legyőzte, és pl van otthon kutyája, vagy épp kutykozmetikus? vagy valamilyen oltás erre? esetleg gyógyszer ami tartósan megvéd?
1. Bunnydrop
2008. szept. 3. 20:48
Kutyakozmetikus szeretnék lenni... de allergiás vagyok! Lehet kezelni?
További ajánlott fórumok:
- Allergiás vagyok a háziporra, sokszor elég vacakul vagyok, az orvos mégsem írt fel gyógyszert, miért?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?
- Hogyan tudhatnám meg, hogy allergiás vagyok-e a darázscsípésre?
- Megcsípett egy darázs a bokámnál és bedagadt, mert allergiás vagyok rá. Menjek orvoshoz, vagy kezeljem házilag?
- Allergiás vagyok, van segitség, vagy csak várjam a telet?
- Ha megkérem a fogorvosomat hogy a fekete tömésemet cserélje ki fehérre akkor köteles kicserélni, ha nem vagyok rá allergiás?