Kulcskérdés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kulcskérdés
Nekem marha nagy kulcscsomóm van 10 kulccsal! (Panel lakáskulcsok, kertkulcsok, mert ki tudja, ha elmegyek itthonról bárhová is, nem megyek-e ki a kertbe vagy épp a garázsba stb, szóval állandóan nálam kell lennie. 10 db kulcs! Mégis elkeverem! Ha nem lenne rajta az a fél méter hosszú fényvisszaverős reklámszalag ami nem tudom, hogy telefoné-e vagy kulcsra tervezték, de mióta az fent van kevesebbszer keverem el, mert mindig kilóg, lelóg valahonnan és messziről is észreveszem. Táskámba se tud úgy elbújni! :)
Nekem ez vált be! Félhomályba is könnyen megtalálom. :)
Örömmel olvasom, hogy vannak, akiknek nem probléma a kulcskérdés. :D
Ahogyan neked, úgy pl. demediná-nak sem. :)
Persze, értem én!
Mondjuk személy szerint nem szoktam gondolkodni, hgoy mire költöttem volna, ha... Vannak hibák, amiket el kell követni, hogy tanulj belőlük - ez még az ártatlanabb kategória!:)
Mert tudtam volna mire költeni a pelenka árát, ha csak 1 hónappal lett volna hamarabb szobatiszta a fiam. Vagy tudtam volna mire költeni a büntetés összegét, ha nálam lett volna a forgalmi, amikor igazoltatnak. Vagy a parkolóbírságot, a buszon hagyott sapka árát, stb...
Egy ismerősöm "rendszeresen" a boltban felejti a már kifizetett árut. Szerencsére kisboltról van szó, és ismerik már, mindig megvan, de akkor is...:))))
Összegezve: végül is nem hagytad el a kulcsodat, pusztán egyszer előfordult veled, hogy hirtelen nem találtad.
Igazán irigylésre méltó vagy. :)
Tehát nem tévedtem nagyot: a "kulcskérdés" máshol is probléma.
Dolgozz kicsit a problémán mert megéri: tökéletes leszel. :D
A googlen kisezer lehetőséget találsz fütyülős kulcstartóra.
Egyáltalán nem akartam helyette eldönteni, hogy mire tegye a kulcsát; az csak egy vicces opció volt.
Ő az a gyerekem, aki (eddig) kb. tucatszor hagyta el a kulcsát. Tudod hány fagyit ehettünk volna a másolások költségein? :D
Eddig egyetlen egyszer hagytam el a kulcsom, akkor is azért, mert nagyon siettem a munkahelyemen nyitásnál, nem tettem le a cuccaim az öltözőben, hanem gyorsan elküldtem a rendeléseket az irodában és a kulcsom közben a zsebemben volt. A székre esett, az ülőke és a háttámla találkozásához. Egész nap azon idegeskedtem, hogy hol van, de végül meglett. :)
Előtte természetesen már beraktam a táskám a telefonommal együtt a szekrénybe, ahhoz a kulcs is a kulccsomón volt, meg a lakásomhoz is és egyedül éltem, szóval nap végén még haza se tudtam volna menni. Nagyon kétségbe voltam esve.
A gyengém a kulcs..mindig megjegyzem hová teszem, de sose találom. Persze, van kulcstartónk, meg minden. Csináltam szép, spéci kulcstartó dobozkát is..semmi haszna.
Ráadásul azt hiszem valahogy a szélsőséges csoportba tartozom ezzel a dologgal..nem volt még ember, akit ne akasztottam volna ki ezzel.
A szüleimet, a tesómat, a páromat, főnökömet..magamat..még a gyerekemet is.:D
A baj, hogy nálam akkor sincs meg, ha haza érek. Van, hogy az utcaajtó előtt állunk egy negyedórát..hiába van rendszeresség az életemben, a papírjaim témák szerint mappákba rendezve, a ruhák külön csoportosítva, stb..tehát odafigyelek.
A kulcs a gyenge pontom. Azt szoktam mondani, ha az nem lenne, tökéletes lennék..:DDDD
Hol lehet most fütyülős kulcstartót venni? 2 éve beázott az utolsó ősrégi darabom, amikor kimostam a kulcscsomót. Azóta nem kaptam sehol.
Van megint fütyülős kulcstartó. :)
Én is szétszedem a kulcsokat, mert hajlamos vagyok szanaszerte hagyni. És, ha minden kötél szakad, nálunk van "a lábtörlő alatt" egy kulcs, ahonnan elérhető a pótkulcstartó doboz. :)