Krémsajtos cukkini recept

20 dkg cukkini
3 szál sárgarépa
20 dkg krémsajt
4 tojás
1 zöldpaprika
1 csokor petrezselyemzöld
3 dkg vaj
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors
néhány csepp citromlé
A Krémsajtos cukkini elkészítési módja:
A megtisztított cukkinit és sárgarépát sós vízben megfőzzük, majd kis kockákra aprítjuk. Közben olajban megpároljuk a szintén kockákra vágott paprikát. Ezután a zöldségekhez adjuk a tojásokat és a krémsajtot, megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk, néhány csepp citromlével pikánssá savanyítjuk. A keveréket egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk, rátesszük a megdinsztelt paprikát, pici vajdarabkákat morzsolunk rá és forró sütőben megsütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. márc. 3. 17:58
A krémsajtos cukkini elkészítési módja és hozzávalói.