Krémsajtos ananászos csirke recept

2 egész csirkemell
2 tömlős natúr krémsajt
1 nagy d.tejföl
0.5 l főzőtejszín
1 ananászkonzerv
20 dkg trappista sajt
olaj
liszt
só
bors
majoranna
A Krémsajtos ananászos csirke elkészítési módja:
A húst tenyérnyi vékony szeletekre vágjuk.Sózzuk ,lisztben megforgatjuk és forró olajon fehéredésig sütjük.Egy tepsibe fektetjük a kisült szeleteket.Meghintjük borssal és majorannával.A sajtot összekeverjük a tejföllel és a tejszínnel kicsit megborsozzuk majd ráöntjük a húsra.Megszórjuk az ananászkockával,és a tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. júl. 26. 10:57
A krémsajtos ananászos csirke elkészítési módja és hozzávalói.