Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Őszibarack leves másként recept

Őszibarack leves másként recept

Az Őszibarack leves másként hozzávalói:
1 kg őszibarack
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál barna cukor
4 db szegfűszeg
díszitéshez habtejszín, lime szelet


Az Őszibarack leves másként elkészítési módja:
Az őszibarackokat, héj nélkül, összevágva 1-2 evőkanál barnacukorral feltesszük főzni, 3-4 db szegfűszeggel, amit turmixolás előtt kiveszünk belőle, mert csak az íze fontos. Ha felfőtt akkor botmixerrel felaprítjuk, tejszínnel ízesitjük. Tetejét őszibarack darabokkal, lime szelettel díszítjük. Hütőbe tesszük, ha kihült.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Őszibarack leves másként elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook