Őszibarack leves másként recept

1 kg őszibarack
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál barna cukor
4 db szegfűszeg
díszitéshez habtejszín, lime szelet
Az Őszibarack leves másként elkészítési módja:
Az őszibarackokat, héj nélkül, összevágva 1-2 evőkanál barnacukorral feltesszük főzni, 3-4 db szegfűszeggel, amit turmixolás előtt kiveszünk belőle, mert csak az íze fontos. Ha felfőtt akkor botmixerrel felaprítjuk, tejszínnel ízesitjük. Tetejét őszibarack darabokkal, lime szelettel díszítjük. Hütőbe tesszük, ha kihült.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. júl. 22. 23:56
Az Őszibarack leves másként elkészítési módja és hozzávalói.